‘Bölgenin parlayan yıldızı Şiran’

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Şiran temasları kapsamında Belediye Başkanlığı tarafından açılan ve 60 kişiyle LC Waikiki firmasına üretim yapan tekstil fabrikasını ziyaret etti.

‘Bölgenin parlayan yıldızı Şiran’

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Şiran temasları kapsamında Belediye Başkanlığı tarafından açılan ve 60 kişiyle LC Waikiki firmasına üretim yapan tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ve kurum müdürleriyle birlikte fabrikada incelemelerde bulunarak işçilerle sohbet eden Vali Memiş, LC Waikiki firması için üretilen ürünleri de inceleme fırsatı buldu.

“Belediyeciliğin ne kadar önemli olduğunu Şiran’da görüyoruz”

Burada yaptığı değerlendirmede Belediyeciliğin ne kadar önemli olduğunu Şiran’da gördüklerini ve büyük bir memnuniyetle izlediklerini kaydeden Vali Memiş, “Sadece şehircilik değil, istihdam sağlamak için Belediye Başkanımız buraya tekstil atölyesi yaptı. Kendi bütçesiyle yaptı. Ve şuanda 60 genç kızımız istihdam edildi. Gelmiş hemşehrimiz LC Waikiki firmasına mal üretiyor burada. Firmanın her mağazasına buradan ürün gidiyor. Kutlamak lazım. Belediyecilik bu. Şaşkınlıkla ve memnuniyetle izliyoruz. Sadece yol, içme suyu, kanalizasyon, imar işleri değil artı bir istihdam sağlıyor belediye” dedi.

“Şiran bölgenin parlayan yıldızı. Şiran bu havzanın, bu bölgenin en yaşanabilir, en güzel ilçelerinin başında olacak”

Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak’ın hizmetleriyle Şiran’ın adeta kabuğunu değiştirdiğini, kamu hizmetlerinden artık maksimum ölçüde faydalanan bir Şiran olduğunu ifade eden Vali Memiş, “Şiran bölgenin parlayan yıldızı. Bunu memnuniyetle gördük. Doğalgazı, hastanesi, yüksekokulları, eğitimdeki başarıları, altyapı hizmetlerinin neredeyse tamamı bitti. Doğalgaz da seneye bu vakitlerde verildiğinde Şiran bu havzanın, bu bölgenin en yaşanabilir, en güzel ilçelerinin başında olacak. Konut ucuz ve kaliteli. Büyükşehirlerde olan nefis konutlar var. Şiran’da yaşayan hemşehrilerimiz, öğrencilerimiz, kamu görevlilerimiz inşallah başka yerlere imrenmeyecek. Tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER