CHP Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Tahsin Tarhan’dan GTSO’ya ziyaret

Gümüşhaneli hemşerimiz CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, beraberindeki heyetle birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını (GTSO) ziyaret etti.

CHP Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Tahsin Tarhan’dan GTSO’ya ziyaret
Gümüşhaneli hemşerimiz CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, beraberindeki heyetle birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını (GTSO) ziyaret etti.

Ziyarette GTSO ve Gümüşhane iş dünyası olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan hain saldırıyı kınadıklarını ve geçmiş olsun dileklerini ileten GTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Elbeyi Gergin, bölücü terör örgütü tarafından birlik ve beraberliğe yönelik yapılan bu hain saldırıların asla bu ülkenin bütünlüğünü bozamayacağını söyledi.

15 Temmuz darbe girişimine karşı yakalanan birlik beraberlik sürecinin devam etmesi gerektiğini belirten Gergin, ziyaretten dolayı CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Gümüşhane İl Teşkilatına teşekkürlerini sundu.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasında olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümüşhaneli hemşerimiz CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise CHP olarak terörle mücadelede hükümete gerekli tüm desteğin verileceğini söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekili olarak Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi olduğunu belirten Tarhan, “Meclisimizde sanayicilerimiz için çok önemli imkanlar sağlayan çalışmalar yaptık ve hayata geçirmeye başladık. Bu çalışmalarla birlikte artık sanayicilerimiz taşınabilen mal varlıklarını da kredi olarak kullanabilecekler. Bu gelişmekte olan KOBİ niteliğindeki işletmelerimiz ve küçük sanayicilerimiz için çok önemli bir imkan. İnanıyorum ki sanayicilerimizde kendilerine sunulan bu imkanlar arttıkça daha hızlı büyüyecek ve ülkemize daha fazla katma değer sağlayacaktır” dedi.

Gümüşhane’yi daha fazla tanıtmak ve yatırım yapmak için tercih edilen bir şehir haline getirmek amacıyla Gümüşhane’nin şehir kimliğinin ortaya çıkarılması gerektiğini belirten Tarhan, “Bizde Gümüşhane dışında yaşayan sanayiciler, eğitimciler, bürokratlar ve işadamları olarak kısacası Gümüşhane sevdalıları olarak elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Ziyarete CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, Merkez İlçe Başkanı Tekin Saraçoğlu ve beraberindeki heyet katılırken, CHP Heyetini GTSO Meclis Başkanı Sebahatin Uçar, GTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Elbeyi Gergin, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Köprülü, Muammer Gürmen, Meclis Üyeleri Adem Köse, Aydemir Aydın, Meslek Komitesi Üyesi Turan Tuğlu karşıladı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER