Çiçek Apart’tan 1.Geleneksel Bahar Şenliği

Gümüşhane kent merkezinde faaliyet gösteren Çiçek Apart tarafından 1.Geleneksel Bahar Şenliği düzenlendi.

Çiçek Apart’tan 1.Geleneksel Bahar Şenliği

Gümüşhane kent merkezinde faaliyet gösteren Çiçek Apart tarafından 1.Geleneksel Bahar Şenliği düzenlendi.

Merkeze bağlı Gümüşkaya köyü Konar mahallesinde düzenlenen şenliğe Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fahri Yalçın, firma sahibi Mesut Çiçek ve öğrenciler katıldı.

Canlı müzik eşliğinde halayların çekilip horonların oynandığında şenlikte üniversite öğrencileri ikram edilen yiyeceklerden yiyerek çeşitli oyunlar oynadı ve gönüllerince eğlendi.

Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Ercan Çimen organizasyon için firma sahibi Mesut Çiçek ve çalışanlarına teşekkür ederek, şehirde eğitim gören öğrencileri önemsediklerini söyledi.

Gümüşhane'de her 3 kişiden birinin öğrenci olduğunu ifade eden Çimen, “Gümüşhane'nin kaderini üniversite öğrencileri değiştirdi. Bu şehir değerli bir şehir. Dağını, taşını seviyoruz ve bu şehre hizmet ediyoruz. Sema Doğan Parkı'nda mayıs ayında iki tane sinema salonunu, bowling salonu kuruyoruz. Şu anda çalışmalar yapılıyor. Parkta insanların rahatlıkla oturabileceği 22 tane kamelya yaptık. Karadeniz Bölgesi'nde böyle bir yer olmayacak. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Yine parkta 2 bin kişilik etkinlik alanı yapıyoruz. Spor alanları, bilardo masaları olacak, kısaca çok şahane bir eğlence merkezi olacak. Şehrin merkezine gençlik parkı yapıyoruz. 19 Mayıs'ta Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz'ın katılımıyla açılışını yapacağız. Gençlik parkında çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Nisan ayı içinde de teleferik işinin de temellerini atacağız. Teleferik gençlik parkından Karşıyaka Tabiat Parkı'na çıkacak. Alışveriş merkezinin de ihalesini yaptık. Gümüşhane alışveriş merkezine kavuşacak. Modern pazar yeri inşaatımızda bu yıl bitiyor. Bu heyecanımızı sizden alıyoruz. Bunları sizler için yapıyoruz. Gümüşhane kabuğunu kırdı, gelişiyor, gelişmeye devam edecek” dedi.

Firma sahibi Mesut Çiçek ise Çiçek Apart olarak Bahar Şenliği'nin ilkini düzenlediklerini hatırlatarak, şenlikte öğrencilerin doyasıya eğlendiğini belirtti ve “Bu yıl apart olarak bahara merhaba şenliğinin ilkini düzenledik. Bu tür etkinliklerimizi her yıl devam ettirmek istiyoruz. Bu tür organizasyonlar öğrenciler açasından çok önemli. Öğrenci bizim için çok değerli. Öğrencilerimize sahip çıkma adına etkinlik düzenledik” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER