Çılgın Gümüşhaneli Nusaybin’de

Güneydoğuda yaşanan terör olaylarıyla mücadele eden güvenlik güçlerimize moral vermek için daha önceleri de yaptığı ziyaretlerle gündeme gelen Gümüşhaneli hemşehrimiz Abdullah Özer’in son durağı Mardin Nusaybin oldu.

Çılgın Gümüşhaneli Nusaybin’de
Güneydoğuda yaşanan terör olaylarıyla mücadele eden güvenlik güçlerimize moral vermek için daha önceleri de yaptığı ziyaretlerle gündeme gelen Gümüşhaneli hemşehrimiz Abdullah Özer’in son durağı Mardin Nusaybin oldu.

Gümüşhane Torul Altınpınar Köyü nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Abdullah Özer, silahlı kuvvetlerimize moral vermek için özel aracı ile Mardin Nusaybin’e gitti. Burada terörle mücadele eden asker ve polislerimizi ziyaret eden Özer, güvenlik güçlerimize destek ziyaretinde bulundu.

Asker ve polislerimize pestil, köme ve dondurma ikram eden Özer, bunların yanında asker ve polislerimizin kullanmaları için 300 kişilik masa ve sandalye hediye etti.

Bu tür ziyaretlerin bundan sonra da devam edeceğini ifade eden Özer “Asker ve polisimizin vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için verdikleri bu şerefli mücadeleye bir vatan evladı olarak acizane katkıda bulunmak için bir takım ziyaretlerde bulunuyorum. Türk bayrağı asılı özel aracımla korkusuz bir şekilde güneydoğuda terörün yaşandığı her yeri geziyorum. Bu ziyaretlerimle hem asker ve polisimize moral vererek destek olmaya çalışıyorum, hem de bölücü terör örgütüne her Türk vatandaşın her zaman ve her yerde devletinin yanında olduğunun mesajını vermeye çalışıyorum" dedi.

"FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİK"

Nusaybin'de özel harekat timlerinin kaldığı ve şehitlerin isimlerinin verildiği otağlara masa ve sandalyeleri kuran Özer, "Öncelikle vatan topraklarımızın her bir karesi bizler için kıymetli ve vazgeçilmezdir. Terörle mücadelede büyük bir gayret içerisinde olan bu vatanın evlatları için yapmış olduğumuz yardım, farkındalık oluşturmak ve örnek olmaktır. Trabzon'dan kalkıp onlarla birlikte iftar açmak ve sahur yapmak bile vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve kardeşliğimiz adına tüm dünyaya bir mesajdır. Bunu kendi kendime demiyorum, sosyal medya aracılığıyla yüzlerce destek mesajı ve dua aldım. Bu onur da bu gurur da Trabzon'un ve bu vatan toprakları için kalpleri atanlarındır" dedi.

"RAMAZAN AYI BOYUNCA O TIR ORADA"

Duygu dolu anlar yaşadığını da özellikle belirten Özer, "Masa ve sandalyelerle birlikte gıdaları getirdiğimiz TIR'ı da Ramazan ayı boyunca orada bırakma kararı aldım. Çünkü vatan topraklarımız için can siperane mücadele eden arkadaşlarımıza ne yapsak azdır. O TIR ve o TIR'da yer alan araç gereçler de terörle mücadelede bir sembol olmuştur. 'Bize Her Yer Trabzon' yazılı atkıyla fotoğraflar çeken bu ülkenin dört bir yanında gelen özel harekatçılarımızla tüm vatandaşlarımıza ortak mesajımız 'Bize Her Yer Türkiye' olarak kayda düşülmüştür. Allah onların yar ve yardımcısı olsun, bizler elimizden geleni yapmaya nasip olduğu sürece devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER