Çimenli'de devlet-millet işbirliği

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı Çimenli köyünde devlet-millet işbirliğiyle yapılan parka fidan dikimi gerçekleştirildi.

Çimenli'de devlet-millet işbirliği

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı Çimenli köyünde devlet-millet işbirliğiyle yapılan parka fidan dikimi gerçekleştirildi.

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Köse Kaymakamı ve Kelkit Kaymakam Vekili Mustafa Duruk, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ve kurum müdürleriyle birlikte köyü ziyaret etti.

Köyün Kaldırım mevkiinde vatandaşlar tarafından başlatılan, kamu tarafından da destek verilen parkta yapılan çalışmaları inceleyen ve Çimenli köyü derneği başkanı Köksal Ceylan’dan bilgi alan Vali Memiş, daha sonra kendi elleriyle parka fidan dikti.

Köylüler tarafından şenlik, piknik ve mesire alanı olarak kullanılacak ve köye hakim bir tepede kurulu tesisi çok beğendiğini kaydeden Vali Memiş, “Bir köy ölçeğinde çok güzel bir park yapmışsınız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Balahor vadisini çok sevdiğini ve defalarca geldiğini ifade eden Vali Memiş, “Bu havza benim çok sevdiğim ve defalarca geldiğim bir bölge. Kış mevsimine yavaş yavaş girmemize rağmen hemşehrilerimizi köyde görmenin özellikle mutluluğunu yaşadığımı ifade etmek isterim. Devlet olarak bu eseri tamamlamak bizim görevimizdir” diye konuştu.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ise konuşmasında parkı gezdiklerini ve çok güzel olduğunu belirterek, köylülerin alan için talep ettiği çocuk parkını yapmak için söz verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 21:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER