Dikkat! Bu noktalarda park yasağı uygulanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti İl Başkanlığının 6.olağan kongresine katılmak üzere Gümüşhane’ye geleceği 19 Kasım günü ve öncesinde şehir merkezindeki bazı noktalarda park yasağı uygulanacak.

Dikkat! Bu noktalarda park yasağı uygulanacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti İl Başkanlığının 6.olağan kongresine katılmak üzere Gümüşhane’ye geleceği 19 Kasım günü ve öncesinde şehir merkezindeki bazı noktalarda park yasağı uygulanacak.

Aydın Doğan Spor Salonunda 19 Kasım Pazar günü saat 16.00’da başlayacak olan kongre nedeniyle Atatürk, Hürriyet, Fuadiye, Ahmet Ziyaüddin caddeleri ile 15 Temmuz Zafer Meydanı ve E97 ve D885 transit karayolunda 18 Kasım Cumartesi saat 18.00'dan itibaren çift taraflı park yasağı uygulanacak. Sahibine ulaşılamayan araçlar ise güvenlik gerekçesiyle çekici marifetiyle kaldırılacak.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve Belediye Başkanlığı anons sistemiyle gün boyunca vatandaşlar uyarılarak araçlarını bu güzergahlarda park etmemeleri konusunda uyardı.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER