Diyanet-Sen'den İftar Programı

Gümüşhane Diyanet-Sen, birlik, beraberlik ve dayanışma iftarı düzenledi.

Diyanet-Sen'den İftar Programı
Gümüşhane Diyanet-Sen, birlik, beraberlik ve dayanışma iftarı düzenledi.

Gümüşhane Üniversitesi Sosyal tesislerinde düzenlenen programa yoğun bir katılım gerçekleşti.

Programda konuşan Diyanet-Sen Gümüşhane İl Başkanı Mürsel Gergin, birlik ve beraberliğin öneminden bahsederek, katılımlarından ve Ramazan ayı boyunca yaptıkları hayırlı hizmetler ile öğrenci yetiştirmedeki gayretlerinden dolayı din görevlilerine teşekkür etti.

Gergin, “Sayın Başbakanımız bizler için memleketimiz için çok güzel hizmetler yaptı. Din görevlileri olarak bizlere maddi manevi her türlü desteği sunmuş, din görevlilerinin itibarını toplum nezdinde saygın bir yere getirmiştir. Camilerimiz ve Kur’an kurslarımıza gereken kadroyu sağlamış ve Kur’an kurslarımızın ve camilerimizin inşası için ödenek sağlamıştır. Bu güzel hizmetlerinden dolayı Sayın Başbakanımıza her türlü desteği vereceğiz. Kendisinin bir İmam-Hatipli olması sebebiyle, bizler de İmam-Hatip camiası olarak kendisini seviyor ve destekliyoruz. Sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanlığı makamında görmek bizim en büyük arzumuzdur. Kendisine bu yolda hayırlı hizmetler nasip etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor yolu açık olsun diyoruz.” dedi.

Katil İsrail’in, Filistin-Gazze’yi Ramazan günü hunharca bombalamasını da kınadıklarını kaydeden Gergin, İslam âlemini birlik beraberliğe özellikle bütün İslam âlemini İsrail mallarına karşı boykota çağırdı.
Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER