Dumlupınar öğrencilerinden kutlu doğum programı

Gümüşhane Dumlupınar İlkokul Ortaokulu Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir program düzenledi.

Dumlupınar öğrencilerinden kutlu doğum programı
Gümüşhane Dumlupınar İlkokul Ortaokulu Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir program düzenledi.

Gümüşhane Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Vekili Mesut Olgun, İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Hacıfettahoğlu, İl Milli Eğitim Maarif Müfettişleri Başkanı Özcan Kol, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erden, kurum müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan okul müdürü İsa Aslan, “Biz birbirimizin kardeşiyiz. Rabbimiz, dinimiz, kitabımız, kıblemiz, vatanımız, bayrağımız, camimiz bir, aynı safta omuz omuza duruyoruz. Bütün bu birliktelikler bize ittifak etmeyi öğretiyor. Hatta şu medeniyetler yarışında sonuca nasıl ulaşılacağının yol haritasını çiziyor.” dedi.

Aslan, “Bize birlikte yaşam kültürünün nasıl oluşturacağımız hakkında ders veriyor. Bizi inşa ediyor. En kutsi dersleri veren şefkatle bizi eğiten en büyük öğretmene selam olsun o ki devirlerin en karanlığında öylesine bir inkılap yapmış ki o bedevi kavim bir anda en medeni ülkelere muallim ve üstat oldular. Onunla geçen yarım saatlik bir eğitim dünyayı değiştirecek ve aleme yeni bir ruh kazandıracak azmin kaynağı oldu. Biz öğretmenlerin kainatın hocasından alacağımız çok ders var ve aldığımız dersleri hayata geçire bilmek temennisi ve duasıyla hepinizi saygıyla selamlıyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Okul tarafından düzenlenen hadis yarışmasında dereceye giren veliler ve öğrencilere ödüllerinin İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Olgun, İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Hacıfettahoğlu ve Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erden tarafından verildiği programda daha sonra okulun Müzik Öğretmeni Oğuzhan Çakır’ın yönetiminde öğrenciler tarafından ilahi ve şiir seslendirildi.

Programın sonunda protokol üyeleri etkinlikte görev alan öğrencileri tek tek tebrik ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 08:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER