Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Üniversite Temsilciliği, Kahramanmaraş’ta düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı etkinliğine 46 kişilik kafileyle katılacak.
Sendikal faaliyetler kapsamında Memur –Sen Genel Merkezi tarafından alınan karar gereği ve Memur-Sen’e bağlı diğer iş kolları ile birlikte bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kahramanmaraş’ta kutlanacak.
Bugün akşam 20.00’da Gümüşhane’den 46 kişilik bir otobüs ile yola çıkacak olan kafile, muhtelif yerlerde verilecek molalarla birlikte Kelkit-Erzincan-Sivas-Şarkışla-Pınarbaşı-Sarız-Göksun üzerinden Kahramanmaraş’a ulaşacak.
İlin tarihi ve kültürel değerlerinin gezilmesinin ardından ertesi gün 1 Mayıs Miting Programına katılacak olan kafiye, aynı güzergah üzerinden Gümüşhane’ye dönecek.
Sendikadan yapılan açıklamada 1 Mayıs’ın bütün çalışanların birlik ve beraberlik içinde kutlaması gereken bir gün olduğu, bugünün çalışanların sorunlarını yüksek sesle işverenlere, hükümete ve kamuoyuna doğru şekilde anlatabilmek için alanlarda olunacağı kaydedildi.
Gümüşhane’de 750 metre arayla iki kaza: 1 ölü, 3 yaralı
#Gümüşhane / 01 Aralık 2025
Gümüşhane bir çınarını daha kaybetti: Efsane eğitimci ve şair Mehmet Ali Çubukçu vefat etti
#Gümüşhane / 29 Kasım 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *