Ensar Vakfı Gümüşhane şubesinde bayrak değişimi

Ensar Vakfı Gümüşhane Şubesinde olağan seçimli genel kurul toplantısı yapıldı. Vakfın yeni şube başkanı Mücahit Atalay oldu.

Ensar Vakfı Gümüşhane şubesinde bayrak değişimi

Ensar Vakfı Gümüşhane Şubesinde olağan seçimli genel kurul toplantısı yapıldı. Vakfın yeni şube başkanı Mücahit Atalay oldu.

Şube Başkanı Yaşar Gül başkanlığında vakıf binasında yapılan toplantıya vakıf üyeleri katıldı. Yaşar Gül'ün aday olmadığı seçime tek aday ile gidildi. Mücahit Atalay'ın listesi geçerli tüm oyları alarak seçimi kazandı.

Seçim sonrası açıklamada bulunan Yaşar Gül, “Büyük bir onurla 4 yıldır yürütmekte olduğum Ensar Vakfı Gümüşhane Şube Başkanlığı görevimi 05.04.2018 itibarıyla KYK İl Müdürü Mücahit Atalay'a devretmiş bulunmaktayım. Bundan sonra Ensar Vakfı Gümüşhane Şube İstişare Kurulu üyesi olarak hizmetlerime devam edeceğim. Hizmet sürecinde bizden desteklerini esirgemeyen Vakıf Mütevelli Heyet Başkanı ve üyelerine, Genel Merkez Yönetimine, destekleri için Şube Yönetim Kurulu üyelerimize şükranlarımı arz ederim. Allah'a emanet olunuz. Varsa hakkımız helal olsun. Siz de haklarınızı helal ediniz” dedi.

Yeni başkan Mücahit Atalay ise zor bir görev devraldıklarının bilincinde olduklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı: “Ensar Vakfı kurulduğu 1979 yılından bu yana 'ilim ve insan' çerçevesinde 'Ensar Olma' vazifesini yerine getiren bir kuruluştur. Biz de bu vazife içerisinde Gümüşhane için küçük de olsa bir adım atabilmek adına bu göreve talip olduk. Bizden önceki kardeşlerimizin başlattığı çalışmaları tamamlayarak inşallah üzerine yenilerini ekleyeceğiz. Yaşar Gül hocamızdan devraldığımız bu bayrağı bizden sonrakilere devretmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu vesile ile Yaşar Gül ve ekibine teşekkür ediyor, yeni Yönetim Kurulu arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER