Eski Atatürk stadyumu için tahsis kararı alındı

Gümüşhane Belediyesi Meclisi’nin Mart ayı toplantıları sürüyor.

Eski Atatürk stadyumu için tahsis kararı alındı
Gümüşhane Belediyesi Meclisi’nin Mart ayı toplantıları sürüyor.

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, eski Atatürk stadyumunun Gümüşhane Belediyesi’ne tahsisi hakkındaki gündem maddesi görüşüldü.

Başkan Çimen, gündem maddesi görüşülmeden önce yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan Gençlik Merkezi alanının dışında kalan diğer alanların Gümüşhane Belediyesi’ne tahsis edilmesini istediklerini ifade ederek, “İnşaat alanın dışında kalan 4 bin 500 metrekarelik alan için girişimde bulunduk. Bu alana yer altı otoparkı ve üst kısma Gençlik Parkı şeklinde bir proje hazırladık. Güzel bir park olacak ve vatandaşlarımız burada nefes alacak. Buranın yapımını Belediyemiz üstlenecek. Amacımız burayı şehrimize kazandırmak. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın daha önce yapmak istediği projede revizyon yaptırdık ve istediğimiz hale getirildi. Şimdi de bu alanda geri kalan kısımları alarak daha güzel bir çalışma yapacağız. Yapacak olduğumuz çalışma burayı çok daha güzel bir görünüme kavuşturacak. Altında otopark olmak üzere üzeri tamamen yeşil alan olacak” dedi.

Başkan Çimen’in konuşmasının ardından söz konusu gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. 

Toplantıda daha sonra cadde ve sokak isim değişikliği hakkındaki gündem maddesi oy birliği ile Kültür, Turizm ve Ulaştırma Komisyonu’na havale edildi.
Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER