Eski Ülkü Ocakları İl Başkanları iftarda bir araya geldi

Gümüşhane’de Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevinde bulunan eski İl Başkanları Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından organize edilen programda bir araya geldi.

Eski Ülkü Ocakları İl Başkanları iftarda bir araya geldi
Gümüşhane’de Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevinde bulunan eski İl Başkanları Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından organize edilen programda bir araya geldi.

İftara Gümüşhane’de Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevlerinde bulunmuş Bekir Sıtkı Acet, Mustafa Adil Gürses, Orhan Mazman, Cengiz Günday, Bülent Berker, Mete Kaya, Kemal Emiroğlu, İsmail Keleş, Hüsnü Şenel ve mevcut Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Vakur Kara’nın yanı sıra MHP İl Başkanı Ali Ateş, Merkez İlçe Başkanı Nurgül Özener, Kadın Kolları Başkanı Vildan Çelik, Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Nusret Aslan, Sosyal Faaliyetler Masası Başkanı Ramazan Koç, Eğitim Masası Başkanı Murat Çilenk katıldı.

Geçmiş anılar ve paylaşımların yapıldığı samimi sohbetin ardından etkinlikle ilgili bilgi veren Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Vakur Kara, Gümüşhane Ülkü Ocakları olarak 3 yıl önce başlattıkları ve geleneksel hale getirip bundan sonraki süreçte de devam ettirecekleri eski Ülkü Ocakları İl Başkanları ile İftar Sofrasında buluşma etkinliğinin kendilerini heyecanlandırdığını ve eşsiz bir mutluluk verdiğini söyledi.

Gücünü Türk Milletinden alan ve milli manevi değerler ekseninde nesiller yetiştirmek için var olan, ilahi Kelimetullah Nizam’ı Alem davasının savunucusu ve yıkılmaz kalesi, ilim irfan yuvası Ülkü Ocaklarının tarihinde çetin bir mücadele, güçlü bir irade, muazzam bir inanç olduğuna vurgu yapan Kara, “Ülkü Ocakları her Ülkücünün gözünde ve gönlünde her zaman müstesna bir yerde olmuştur. Kutlu sancağın ilimizde bugüne ulaşmasında emeği geçen ve teşkilatlarımızda görev almış Eski Ülkü Ocakları İl Başkanlarımız bizler için büyük bir şahsiyet abidesi, tecrübe ve birikimin özeti, inanç ve kararlılığın adresidir. Çeşitli dönemlerde görev yapmış maddi ve manevi Ülkü Ocaklarımızın bütün ihtiyaç ve taleplerini karşılamış, büyük bir fedakarlık örneği göstererek, faaliyet ve çalışmaları ile Ülkücü Harekete ivme kazandırmış Eski Ülkü Ocakları İl Başkanlarımız ve dönemlerinde görev yapmış bütün dava arkadaşlarımızdan Allah razı Olsun” dedi.

Kara, Gümüşhane’de ve il dışında yaşamlarına devam eden mazeretler durumlarını belirterek aralarında bulunamayan diğer Ülkü Ocakları İl Başkanlarına da teşekkür etti.

Etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.
Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 00:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER