Eskibağlar mahallesinde çalışmalar devam ediyor

Gümüşhane Belediyesi, mahalle ve caddelerde peyzaj çalışmalarına devam ediyor.

Eskibağlar mahallesinde çalışmalar devam ediyor
Gümüşhane Belediyesi, mahalle ve caddelerde peyzaj çalışmalarına devam ediyor.

Gümüşhane’nin en eski mahallerinden biri olan Eskibağlar Mahallesinde de muhtar evi, yeni çocuk ve korkulukların yenilenmesi gibi peyzaj çalışmaları son sürat devam ettiği belirtildi.

Eskibağlar Mahallesi muhtarı Musa Gündüz, yapılan çalışmalarla ilgili olarak Olay Gazetesine yaptığı açıklamada, belediyenin çalışmalarından çok memnun olduklarını söyledi.

“BİR YILDA BÜYÜK HİZMETLER OLDU”

Göreve geleli bir yıl olduğunu hatırlatan Gündüz, “Bir yıl içerisinde Gümüşhane Belediyesinin mahallemize çok büyük hizmetleri oldu. Mahallemizi yeniledik diyebilirim. Eski korkulukları söktük Ferforje korkuluk taktık. Yeni bir çocuk parkı kurduk. Muhtar ve taziye evi için son çalışmalar devam ediyor. Mezarlıklarımızın duvarlarındaki ışık ve ses sistemini yeniledik” diye konuştu.

“MUHTAR EVİ ÇOK YÖNLÜ KULLANILACAK”

Gündüz, “Muhtar evi mahallemiz için çok büyük bir ihtiyaçtı. Bu proje ile muhtar evi çok kullanılışlı olacak. Taziye evi, düğün, kına gibi ihtiyaçları karşılayacak. Mahallemiz işlek bir yer, eski korkuluklar görüntü kirliliği veriyordu. Su boruları ile yapılmış korkulukların hiçbir güvencesi yoktu. Peyzaj çalışmaları ile onları değiştirip daha güzel bir görüntü sağladık” ifadelerini kullandı.  

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kanalizasyon projesini ihalesinin yapıldığını ve çalışmalara başlanıldığını söyleyen Gündüz, “Mahallemizin parke yenileme çalışmaları, merdiven ve basamak çalışmaları ile Gümüşhane Belediyesinin mahallemizdeki çalışmalarına devam ediyor. Bütün bu hizmetler için Gümüşhane Belediye Başkanı Sayın Ercan Çimen’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

“İNSANLAR BİLİNÇSİZ”

Gündüz, “Sosyal medyada sıkça birilerinin belediye başkanımız Sayın Ercan Çimen hakkında çıkan bir takım eleştirel yazılarını okuyorum. Belediye başkanımız Sayın Ercan Çimen henüz ikinci yılında Gümüşhane’yi şantiyeye çevirdi ve hizmet götürmediği mahalle kalmadı. Seçimde neler vaat ettiyse vaatlerinden fazlasını yapıyor, memnuniyetsizlik bunun neresinde? İnsanların bilinçsiz olduğunu düşünüyorum ya da yapılan hizmetlere kulak asıyorlar” değerlendirmesinde bulundu.

“GÜMÜŞHANE ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR”

Gümüşhane’nin altın çağını yaşadığını savunan Gündüz, “Yapılan hizmetlerde eksiklikler olabilir. İnsan işi sonuçta, bu aksaklıkların hepsini belediye başkanımıza yüklemek haksızlıktır. Eleştirmek tabi ki bir haktır ama yargısız infaz yapmak ve yapılan hizmetleri görmezden gelmek kimsenin haddine değil” şeklinde konuştu.

Gündüz, “15 Temmuz gecesi yaşanılan hain darbe girişiminde Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’in duruşu ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığı tartışılamaz.  Demokrasi nöbetlerinde gösterdiği özveri takdire şayandır. Geçirdiğimiz bu süreçte bir olmalıyız” dedi.

Sinan Uçar

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER