Ezanı güzel okuma bölge finali Gümüşhane’de yapıldı

Din görevlileri arası ‘Ezanı güzel okuma’ yarışması bölge finali Gümüşhane’de yapıldı.

Ezanı güzel okuma bölge finali Gümüşhane’de yapıldı
Din görevlileri arası ‘Ezanı güzel okuma’ yarışması bölge finali Gümüşhane’de yapıldı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde din hizmetleriyle eğitim öğretim hizmetleri sınıfında görev yapan, İmam- Müezzin ve Kuran kursu öğreticilerinin yeteneklerini geliştirmek, planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını, kişisel gelişimlerinin ve kendilerini yetiştirmelerinin devamlılığını ve mesleklerini cesaretle yapacak şekilde kendilerine güven duymalarını sağlamayı amaçlayan yarışmalardan ‘Ezanı güzel okuma yarışması’ bölge finali Gümüşhane’de gerçekleştirildi.

Gümüşhane Merkez Kemaliye Camii’nde düzenlenen yarışmaya Gümüşhane İl Müftüsü Ercan Aksu, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Bünyamin Kaya, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

8 vilayetten burada yarışmaya katılan din görevlilerinin kendi illerinin birincisi olduğunu ifade eden Aksu, tüm yarışmacıları tebrik etti.

Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Artvin illerini temsilen 8 din görevlisinin katıldığı bölge finalinde; birinciliği Erzurum temsilcisi din görevlisi Fatih Özyurt, ikinciliği Kars temsilcisi Ziyaddin Adıgüzel, üçüncülüğü ise Gümüşhane temsilcisi Şemsettin Cinemre elde etti.

Yarışma, illerini temsilen katılan din görevlilerine hediye takdim edilmesiyle sona erdi.

Oğuzhan Bayır

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2015, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER