Festival sanatçısı belli oldu

Gümüşhane’de bu yıl 28-29 Eylül tarihlerinde 24.kez düzenlenecek olan Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Festivali’nin final konserindeki sanatçı belli oldu.

Festival sanatçısı belli oldu

Gümüşhane’de bu yıl 28-29 Eylül tarihlerinde 24.kez düzenlenecek olan Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Festivali’nin final konserindeki sanatçı belli oldu.

Gümüşhane Valiliği ve Gümüşhane Belediyesi ortak organizasyonuyla bu yıl 24’sü düzenlenecek olan “Uluslararası Gümüşhane Kuşburnu-Pestil Kültür ve Turizm Festivalinin 29 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’da düzenlenecek olan konser programının sanatçısının ünlü besteci ve müzisyen Sinan Akçıl olduğu öğrenildi.

15 Temmuz Zafer Meydanında düzenlenecek olan konser öncesinde saat 18.30’da ise Grup Canca, Grup Palto, İnan Ayhan, Şaban Coşkun, Emine Coşkun, Selçuk Çelik, Bahri Demirci ve Onur Akgül'ün sahne alacağı yöresel sanatçılar konseri gerçekleştirilecek. 

Diğer yandan festival kapsamında ilk gün Tekke köyünde Belediye’ye ait olan Gümüşsu Fabrikasının açılışı saat 13.30’da gerçekleştirilecek, 16.30’da Sema Doğan Yaşam Alanında şenlik meşalesinin yakılması, festival açılışı, halk oyunları gösterileri, protokol konuşmaları ve festival yemeği programının ardından aynı yerde saat 18.30’da şiir dinletisi programı yapılacak.

29 Eylül Cumartesi günü ise halk oyunları gösterileriyle başlayacak program 14.00’da Gençlik Parkında pestil, kuşburnu, pekmez ve yemek yarışması, 15.00’da aynı yerde sünnet şöleni programının ardından konser programlarıyla son bulacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2018, 12:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Burak Çift
Burak Çift - 6 yıl Önce

Çok sönük bu sene neden acaba.

Can
Can @Burak Çift - 6 yıl Önce

Katılıyorum!

Gercek gumushaneli
Gercek gumushaneli - 6 yıl Önce

Bu festivali universiteye yonelik degilde gumushanenin gercek sahiplerine yonelik yapsaniz ne guzel olur du sinan akcil de kim ya

nurgül aslan
nurgül aslan @Gercek gumushaneli - 6 yıl Önce

sanane sinan akçılı ben çok seviyorum hatta şu an konserindeyim ıhııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııhıh

A
A - 6 yıl Önce

Bu sene ruhsuzz bir festivall oluyorr

Hüsamettin özlü
Hüsamettin özlü - 6 yıl Önce

Hala yozlaşmış insanlar var gayet güzel gecdi daha moderen ola Mak için bir Gümüşhane li olarak daha ünlü ler gelmesi gerek çünkü Gümüşhane kültürünü ünlülerin katılımı ile Gümüşhane dahada kültürel olacaktır bırakın şu geri kafa zihniyetini çıkarın at gözlüklerini ileri bakın hoşgeldin Sinan akçıl memleketimize

Hüsamettin özlü
Hüsamettin özlü - 6 yıl Önce

Hoşgeldin Sinan akçıl

SIRADAKİ HABER