Feyzioğlu Açılış İçin Geliyor

Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosunun yeni hizmet binası ve Mahmut Oltan Sungurlu Sosyal Tesisleri’nin açılışını Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu gerçekleştirecek.

Feyzioğlu Açılış İçin Geliyor
Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosunun yeni hizmet binası ve Mahmut Oltan Sungurlu Sosyal Tesisleri’nin açılışını Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu gerçekleştirecek.

Tarihinde ilk kez bir gayrimenkul sahibi olan Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu, Zafer Meydanında bulunan binasını boşaltarak, Karşıyaka Mahallesi Transit Yol kenarında bulunan modern hizmet binasına taşındı.

Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi köprüsü çıkışında yer alan bir apartmanın iki katını Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu’nun desteği ile tamamı TBB tarafından gönderilen ödenekle satın alan Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu, yeni hizmet binasının bir katını idari bir katını da çok amaçlı toplantı salonu ve lokal olarak düzenledi.

Baro Başkanı Avukat İsmail Taştan, tüm avukatların ittifakı ile yeni hizmet binasının adının da Gümüşhane eski Milletvekili, eski Adalet ve Milli Savunma Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu’nun adı olmasına karar verdiklerini söyledi.

TBB’nin katkılarıyla satın alıp dizaynı yapılarak tüm avukatların hizmetine sunulan hizmet binasına taşındıklarını ve adli yardımdan avukatlık talep edenlerin de artık buraya geleceklerini kaydeden Taştan, çağın gereklerine uygun, modern bir hizmet binasına kavuştuklarını belirterek, bu konudaki katkı ve desteklerinden ötürü TBB’ye ve başkanı Metin Feyzioğlu’na teşekkür etti.

Gümüşhane tarihinde ilk kez Baro’nun bir gayrimenkul sahibi olduğunun altını çizen Taştan, Gümüşhane için güzel bir eser ve hizmetin ortaya çıktığını, bundan sonra da Baro’nun kurumsal kimliğinin daha fazla ön plana çıkacağını ve vatandaşlarla daha fazla iç içe olacaklarını söyledi.

Taştan, TBB Başkanı Feyzioğlu’nun 2 Ekim Perşembe günü Gümüşhane’ye gelerek saat 14.30’da Mahmut Oltan Sungurlu Sosyal Tesisleri açılışını gerçekleştireceğini de sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER