GDH’da Yemek Yarışması

Gümüşhane Devlet Hastanesi çalışanları yemek ve pasta yarışmasında hünerlerini sergiledi.

GDH’da Yemek Yarışması
Gümüşhane Devlet Hastanesi tarafından organize edilen ödüllü yemek ve pasta yarışması lezzet şölenine dönüştü.

Yemek yarışmasının 22 iddialı yarışmacısı 8 çeşit yemek ve 14 çeşit tatlı ile yarıştı. Özenle hazırlanan yemek ve tatlılar, Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri  Dr. Özgür Çelebi, İdari Hizmetler Başkanı Hakan Çimen, Mali Hizmetler Başkanı Ekrem Akbaş, Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Yavuz Çakıroğlu, Başhekim Yardımcısı Uz.Dr.Asım Ilgaz tarafından değerlendirildi.

Yemekte konuşan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Burcu Yılmaz, bu tür organizasyonları gelenekselleştireceklerini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Genel Sekreter Dr. Özgür Çelebi ise konuşmasında, “Mesleklerini en iyi şekilde yapan sağlık personellerimizin, yemek ve pasta alanında da hünerlerini sergileyeceklerinden eminim.  Katılan herkes bizim gönlümüzde birinciliği hak etmiştir.” dedi. Bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini dile getiren Dr. Çelebi emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yöresellik, hijyen ve sunuma göre değerlendirilen yemek ve tatlılar daha sonra yarışmaya gelen misafirlere dağıtıldı.

Yemek alanında dereceye girenler ve ödülleri
1-    Kremalı Mantar Soslu Bonfile- Zeynep Aktaş 400 TL Hediye Çeki
2-    İçli Köfte- Leyla Aydın 300 TL Hediye Çeki
3-    Güveç -Fatma Oğur 200 TL Hediye Çeki
4-    Zeytinyağlı Yaprak Sarması -Neslihan Usta 100 TL Hediye Çeki
5-    Etli Yaprak Sarması- Nevin Aydoğdu 100 TL Hediye Çeki

Pasta alanında dereceye girenler ve ödülleri
1-    Kıbrıs Tatlısı- Ayşe Demirkıran 400 TL Hediye Çeki
2-    İncirli Kek- Burcu Demirel 300 TL Hediye Çeki
3-    Su Böreği- Esra Canlı 200 TL Hediye Çeki
4-    Su Böreği- Derya Bayrak 100 TL Hediye Çeki
5-    Midye Tatlısı- Sevcan Hotaman 100 TL Hediye Çeki
6-    İngiliz Keki -Merve Naz 100 TL Hediye Çeki
Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2014, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER