GTSO Heyetinden Aydın'a Ziyaret

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) İsmail Akçay ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Kemalettin Aydın’ı TBMM’de ki makamında ziyaret etti.

GTSO Heyetinden Aydın'a Ziyaret
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Kemalettin Aydın’ı TBMM’de ki makamında ziyaret etti.

Milletvekili Aydın, GTSO heyeti ile meclis makamında gerçekleştirdiği görüşmede, Gümüşhane ve ülke gündemi üzerine birçok konuda görüş alışverişinde bulundu.  Gümüşhane yatırımları ve projeleri hakkında detaylı açıklamalarda bulunan Milletvekili Aydın,  GTSO heyetinin sorularını da cevaplayarak planlanan yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu.

Milletvekili Aydın, TOKİ’de takip ettiği Gümüşhane Valiliği ve Gümüşhane Ticaret Odasınca ortaklaşa gerçekleştirecek olan “İpek Yolu Dinlenme ve Ticaret Merkezi” ve İŞGEM çalışmalarında büyük bir yol alındığını katılımcılara aktardı.

İpek Yolu Dinlenme ve Ticaret Merkezi için Onaylı Hali Hazır Haritaların TOKİ başkanlığına ulaşmasının beklendiğini ifade eden Milletvekili Aydın, tüm aşamaların takip edildiğini, resmi çalışmaların tamamlanmasına müteakip yapım çalışmalarına geçilmesi için görüşmelerini sürdürmekte olduğunu söyledi.
Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2014, 18:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER