GÜ’de Yabancı Dil Eğitimi verilecek

Gümüşhane Üniversitesi Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜDEM), yabancı dil eğitimlerine başlıyor.

GÜ’de Yabancı Dil Eğitimi verilecek

Gümüşhane Üniversitesi Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜDEM), yabancı dil eğitimlerine başlıyor.

Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜDEM) tarafından İngilizce, YDS/YÖKDİL, Genel İngilizce ve Arapça konuşmayı içeren ve 15 Şubat’ta başlayacak kayıtlar ile birlikte yapılacak seviye tespit sınavının ardından 23 Şubat-17 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitimlere dileyen herkes katılabilecek.

Yabancı dil eğitiminin bir gereklilik olduğunun altını çizen Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Günümüzde teknolojinin ve bilimin hızla gelişmesi bireyler arasındaki iş bulma rekabetini de artırdı. Bütün işlerde artık yabancı dil bir gereklilik haline geldi. Bugün bizler dünya ile yarışıyoruz. Bu yarışta yabancı dili ne kadar iyi bir şekilde bilirsek, bizler için bir avantaj olacaktır. Çünkü insanlar bilgileri elde etmek için o bilgilerin dilini bilmek zorundalar. Mesela mühendis olacak kişi, dünyadaki mühendislikle ilgili gelişmeleri takip etmek için yabancı dile ihtiyaç duyacaktır. Mesleki kariyer edinme ve alanında uzmanlaşmak için iyi bir dil eğitimi almak büyük önem taşıyor. Yine kişisel merakı ile bilim hakkında bilgi almak isteyen bir insan, yabancı dillerde yaptığı araştırmalarda daha çok kaynağa ulaşacaktır. Bu nedenle de üniversitemiz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren GÜDEM tarafından açılan bu eğitimler büyük önem taşımaktadır. Dileyen herkesi bu eğitimlerimize bekliyoruz” dedi.

Eğitim ve ücretler ile ilgili detaylı bilgiye //gudem.gumushane.edu.tr adresinden ve 0456 233 10 00 (Dahili: 1666) numaralı telefondan ulaşılabilir.
 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2019, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER