Gümüşhane Belediyesinden Anneler gününe özel program

Gümüşhane’de Belediye Başkanlığı, Aile Yaşam Merkezi tarafından Anneler gününe özel ‘Anneler buluşması’ adlı program düzenlendi.

Gümüşhane Belediyesinden Anneler gününe özel program

Gümüşhane’de Belediye Başkanlığı, Aile Yaşam Merkezi tarafından Anneler gününe özel ‘Anneler buluşması’ adlı program düzenlendi.
 
Sema Doğan Parkında yapılacağı duyurulan fakat yağışlı hava nedeniyle Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda Samida konseri yapıldı, yılın annelerine çeşitli hediyeler verildi.
 
Programın açılışında salonu hınca hınç dolduran kadınlara eşi Gülsen Çimen’le birlikte gül dağıtan Belediye Başkanı Ercan Çimen, yaptığı konuşmada anneliğin ve anne sevgisinin önemine vurgu yaparak, “Cennetin ayaklarının altına serildiği tüm annelerin Anneler gününü kutluyorum” dedi.
 
“Gümüşhane insanı en güzeline layık olacak anlayışla çalıştık”
 
Bu tür etkinliklerin devam edeceğini kaydeden Başkan Çimen, “Dün öğrencilerimize yönelik gençlik şöleni düzenledik. Bugün de annelerimizi unutmadık ve onlarla bir arada olmak istedik. Yaklaşık 4 yıldır sizlerle beraberiz. İlk göreve geldiğim gün altın kalpli insanların şehri Gümüşhane yazmıştım. Suyu sert, insanı mert olan güzel insanların şehri Gümüşhane. Ben bu şehre hizmet etmekten, sizlere hizmet etmekten her zaman şeref ve onur duydum. Çalıştıkça daha çok gençleşiyoruz. Sizlerin gözlerinizin içi güldükçe çalışma hevesimiz daha çok artıyor. Sinemamız yoktu, oturup kalkacağımız yerler yoktu. Gümüşhane insanı en güzeline layık olacak anlayışla çalıştık. Bizim de sinemamız, alışveriş merkezimiz, parklarımız olacak dedik. Allah’a hamd olsun sizlerden bu desteği aldık. 4 yılda 30 milyonluk bütçemizi 90 milyona çıkardık ve bu şehre hizmete harcadık. Bu hizmetleri yaparken bu gücü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan, Başbakanımız Binali Yıldırım’dan, Hükümetimizden, şehrimizin çok değerli milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’tan ve sizlerden alıyoruz” diye konuştu.
 
“Gümüşhane gelişiyor ve geliştirmeye devam edeceğiz”
 
Gümüşhane’yi doğudan batıya, güneyden kuzeye en güzel şekilde büyüteceklerini ve geliştireceklerini kaydeden Başkan Çimen, “Gümüşhane gelişiyor ve geliştirmeye devam edeceğiz. Sizler var olduğunuz, buraları doldurduğunuz müddetçe bizler daha çok çalışacağız. Yılların birikimi vardı ve bunların birçoğunu tamamladık ve bir noktaya geldik. Mahallelerdeki tüm sorunları biliyorum ve hepsini beraberce çözeceğiz. Bu sorunların bugünlere kalmaması lazımdı. Harşit Çayı ıslahı, mezbahanesi, modern Pazar yeri bu zamana kalmamalıydı. Herşey bize kaldı. Bu şehir başka şehirlerle yarışmak ve önüne geçmek zorunda. Şehrin nüfusu 30 bindi şuanda 60 bin oldu. Her üç kişiden birisi üniversite öğrencisi. Bize güvenin. Ben bu şehirde doğdum ve burada öleceğim. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonra her zaman devam edecek. Bizim her zaman kapımız açık. Sizden tek isteğimiz dualarınızı bizden esirgemeyin. İnşallah bu şehri Karadeniz ve Türkiye’de nasıl akıllı duraklarla dünyaya duyurduysak yeni projelerle de duyuracağız. Bunları hep beraber yapacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu.
 
AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Münire Şeyhoğlu, şehit ve gazi anneleri ve çok sayıda kadının katıldığı programda yılın anneleri şehit Teğmen Recep Erdoğan’ın annesi Mecnur Erdoğan’a, Sabire Coşkun ve Fatma Tanış’a hediyeleri Belediye Başkanı Ercan Çimen ve eşi Gülsen Çimen tarafından takdim edildi.
 
Etkinliğin konser kısmında Artvin’den gelen Tamara, Damla ve Yudum Şahin isimli 3 kız kardeşten oluşan “Samida” ekibinin birbirinden güzel parçaları eşliğinde salonu dolduran kadınlar zaman zaman duygulu zaman zaman neşeli dakikalar yaşadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER