Gümüşhane'de feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Gümüşhane-Bayburt karayolunda meydana gelen kazada otomobil, kamyonun altına girdi. Kazada aynı aileden bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Gümüşhane-Bayburt karayolunda meydana gelen kazada otomobil, kamyonun altına girdi. Kazada aynı aileden bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre saat 17.30 sıralarında meydana gelen kaza Gümüşhane-Bayburt karayolu üzerinde yer alan merkeze bağlı Sargınkaya köyü Bahçelievler mahallesinde gerçekleşti.

Bayburt’tan Trabzon’a gittiği öğrenilen Şenol Çoban (31) yönetimindeki 34 DN 5160 plakalı otomobil, yan yoldan karayoluna çıkış yapan 06 FA 5441 plakalı hafriyat kamyonunun altına girdi.

Yolda yaklaşık 50 metrelik fren izi bırakan otomobilde ve çarpmanın etkisiyle büyük hasar alan otomobilde bulunan ve sürücü Çoban’ın anneannesi olduğu öğrenilen Hasmiye Kumaş’a sıkıştığı yerde ilk müdahaleyi 112 Acil Servis ekipleri yaptı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Kumaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazada araçta bulunan sürücü Çoban ile kardeşi Berna (15), annesi Lale (52) ve 2 yaşındaki kızı Rüya Çoban Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle Gümüşhane-Bayburt karayolunda trafik bir süre çift yönden kontrollü olarak sağlanırken, nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerine gelip incelemeler yapması ve yaşlı kadının cesedinin kaldırılmasının ardından araçların yoldan alınmasıyla trafik akışı normal seyrine döndü.

Kazaya karışan kamyonun bölgede yapımı devam eden bölünmüş yol çalışmalarını yürüten firmanın aracı olduğu öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 19:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER