Gümüşhane'de özel eğitimde yeni soluk

Gümüşhane Final, 'Özel Öğretim Kursu' ve 'Etüt Eğitim Merkezi' açıyor.

Gümüşhane'de özel eğitimde yeni soluk
Dershanelerin dönüşüm sürecinde birçok kurumunu temel liseye dönüştüren Final Eğitim Kurumları, bu kurumların yanı sıra bütün illerde ve ilçelerde özel öğretim kursları ve etüt eğitim merkezleri açıyor.

Liseye devam eden ve mezun olmuş öğrenciler için ihtiyaç hissettikleri derslerde destek alabilmelerine imkan sağlamak için özel öğretim kursları, İlkokul ve ortaokul  öğrencileri için de etüt merkezleri açan Final Eğitim Kurumları ilkokuldan üniversiteye kadar olan öğrencilerine hem okullarıyla hem okul dışı destek kurumlarıyla hizmet vermeye devam edecek.

Ülke genelinde özel okullarında, kurs ve etüt merkezlerinde 3 milyonu aşkın öğrenciye hizmet veren Final Eğitim Kurumları Gümüşhane Şubesi Uzman kadrosu, özgün ve zengin doküman desteğiyle Gümüşhane eğitimine katkı sağlayacak.

Gümüşhane Final Kurucu Müdürü Muhammet Kaya, kurumun eğitim öğretim hazırlıkları hakkında bilgi verdi. Eğitimde yeniliklere açık olduklarını söyleyen Kaya, “36 yıllık Final birikimimizle, ilk günkü heyecanımızdan ve başarı tutkumuzdan hiçbir şey kaybetmeden ilimizin hizmetindeyiz; alanında uzman öğretmen kadromuzla hizmet vermeye kendimizi hazırladık. Verilecek olan bu hizmetin halkımız ve eğitim camiamız için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Final’in ilkeli eğitim anlayışıyla 2016-2017 eğitim öğretim döneminde de tüm kadrosuyla nice yeni başarılara yelken açacağına inandığını söyleyen Kaya, “Lise 9, 10, 11 ve 12. Sınıflara ve mezun öğrencilere okul takviye ve YGS- LYS hazırlık kursu verecek olan kurumumuz aynı zamanda Türkçe Öğretmeni Ziya Kaymak koordinatörlüğünde ilkokul ve ortaokul  öğrencilerine okul dışı zamanlarda destek vermek, öğrencilerin hem akademik hem de sosyal becerilerini geliştirmek üzere de etüt merkezi olarak tüm donanımıyla eğitim öğretime yeni binasında hazır olacak” diye konuştu.

Kurumun tanıtım ve bilgi ofisinin Belediye karşısındaki Fatih Parkı’nda hizmete girdiğini ayrıca 26 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında da üniversiteye yerleşecek öğrencilere tercih danışmanlığı yapılacağını ifade eden Kaya, vatandaşları bilgi almak ve tanışmak üzere ofislerine davet etti.
Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 21:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER