Gümüşhane Memur-Sen’den üyelerine özel ve indirimli sağlık hizmeti

Gümüşhane Memur-Sen üyeleri için Karadeniz Medikal Park Hastanesi ile sağlık hizmetlerinde indirimli yaralanması için anlaşma yaptı.

Gümüşhane Memur-Sen’den üyelerine özel ve indirimli sağlık hizmeti

Gümüşhane Memur-Sen üyeleri için Karadeniz Medikal Park Hastanesi ile sağlık hizmetlerinde indirimli yaralanması için anlaşma yaptı.

Sendika binasında Karadeniz Medikal Park Hastanesi yetkilileri ile yapılan toplantıya Memur-Sen İl Temsilcisi Musa Uncu, Memur-Sen bağlı sendikaların balkan ve temsilcileri ve Karadeniz Medikal Park Hastanesi Pazarlama Müdürü Fırat Uğur katıldı.

Karadeniz Medikal Park Hastanesi Pazarlama Müdürü Fırat Uğur, sendika başkanları ve temsilcilerine hastaneleri hakkında bilgi verdi, yapacakları indirim anlaşması ve kampanyalarının nasıl işleteceğini ve neleri kapsayacağı anlattı. 

Uğur, “Hastanemizin sağlık imkanlarından Gümüşhane Memur-Sen üyelerinin faydalanması bizim için önemlidir. Yaptığımız bu kampanyalar ve indirim anlaşması ile Gümüşhane Memur Sen üyelerini hastanemizi tercih etmesi bize onur verir. Yaptığımız bu güzel ve hayırlı görüşmeler sonucu Gümüşhane Memur-Sen üyeleri, eş, çocuk, anne- baba ve kardeşleri sağladığımız imkanlardan yararlanabilecek.” dedi. Uğur bu imkanı sağlayan Memur-Sen İl Temsilcisi Musa Uncu’ya, Sağlık-Sen Başkanı Yunus Yılmaz’a ve toplantıya katılım sağlayan sendika başkanlarına teşekkür etti.

Memur-Sen İl Temsilcisi Musa Uncu ise üyelerin ekonomik ve özlük haklarını koruma ve geliştirmenin sendikal önceliklerini olduğunu kaydederek, “Ancak insan merkezli hizmet anlayışımız gereği üyelerimizin sağlık konusundaki durumlarını düşünmekte önceliklerimiz arasındadır. Her Şeyin başı sağlıktır anlayışıyla sağlıklı olmayı esas hastalığı da istisna görüyoruz. Biz üyelerimizin istisnai durumlarında güvenceye almak olası sağlık sorunları noktasında ekonomik olarak sağlık maliyetini aza indirmek için Karadeniz Medikal Park Hastanesi ile çok faydalı olacak bir sağlık imkanlarından indirimli yararlana anlaşması yaptık. Yaptığımız bu anlaşmanın ilimize üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bizlere bu güzel imkanları sağlayacak olan Karadeniz Medikal Park Hastanesi’ne ve bizleri bu konuda bilgilendirmek için Gümüşhane’ye ve Sendikamıza gelen Karadeniz Medikal Park Hastanesi Pazarlama Müdürü Fırat Uğur ve yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi .

Uncu, sendika üyelerine yapılan anlaşama ile ilgili gerekli bilgilendirme yapılacağının belitti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER