Gümüşhane Özel Eğitim Kurumlarının Bu Haftaki Konuğu Ak Parti İl Yönetimi Oldu

Gümüşhane Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü tarafından, ildeki sivil toplum kuruluşu, siyasi parti ve kamu kurumlarına yönelik organize edilen tanışma etkinlikleri bu haftaki konukları, AK Parti İl yönetimi oldu.

Gümüşhane Özel Eğitim Kurumlarının Bu Haftaki Konuğu Ak Parti İl Yönetimi Oldu
Gümüşhane Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü tarafından, ildeki sivil toplum kuruluşu, siyasi parti ve kamu kurumlarına yönelik organize edilen tanışma etkinlikleri bu haftaki konukları, AK Parti İl yönetimi oldu.

Özel Bahar Kolejinde düzenlenen programa AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, İl Genel meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Demir ile yönetim kurulu üyeleri, Gümüşhane Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Köleoğlu, Gümüşhane İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Abdullah Yavuz, Gümüşhane Özel Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Cemal Kaanoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Programda Gümüşhane Özel Eğitim kurumlarının tanıtımı ve Türkçe Olimpiyatlarından bazı kesitler izlendi.

Programda Konuşan Gümüşhane Eğitim Kurumları Genel müdürü Muhammet Köleoğlu Gümüşhane'de anasınıfından üniversiteye kadar eğitim çağındaki tüm öğrencilere eğitim hizmeti sunduklarını belirten Köleoğlu, “Aslında metotlarımız farklı olsa da tüm sivil toplum kuruluşları gibi hedefimiz insan endeksli güzel ve kaliteli bir toplum yetiştirmek bizler rekabeti olmayan hayırlı nesiller yetiştirmede yarışan insanlarız.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen konuşmasında dünyada bu hizmetlerin dil, din, ırk ayırt etmeden belirli bir yol aldığını ve her manada büyük başarılara imza attığını bildiklerini söyledi. Çimen Başbakan Erdoğan’ın ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ sözü ile eğitim kurumlarının bu modelle vatanına ve milletine iyi insan yetiştirdiğini ifade etti.
 
Başkan Çimen şöyle devam etti, “Gönüllüler hareketi olarak adlandırılan bu eğim kurumları eğitim alanında her geçen gün dev gibi büyüdüğünü görüyoruz. Bizim için önemli olan ülkemiz için çok çalışmamız ve hizmet etmemiz gerekir. Bunu yaparken de ayrılmadan kol kola beraberce olmamız ve bu ülkenin geleceği olan çocuklarımıza güzel bir ülke, güzel bir şehir bırakmak ve güzel ahlaklı nesiller yetiştirmemiz gerekiyor. Gümüşhane’de yapılan Eğitim hizmetlerini görünce heyecanlanıyorum. Bundan sonraki yapacağınız her yatırıma destek verip yanınızda olacağız çünkü şuurlu liyakatli iyi nesilleri yetişmesi için bu eğitim kurumlarına çok ihtiyacımız var.”

Gümüşhane İl Genel Meclisi Üyesi Naim Ağaç ise yapılan hizmetlerden memnun kaldığını belirterek Belediye Başkanlığı döneminde yapılan hizmetlere destek verdiğini ve yatırımlar konusunda her zaman yardımcı olduklarını söyledi. Ağaç, “İnsanı düzelt ki dünya düzelsin sözünün bu eğitim kurumlarının metodu olduğunu biliyorum hem Gümüşhane’de olsun hem dünyanın neresi olursa olsun iyi ahlaklı nesiller yetiştirdiğine şahidim bundan sonrada bizlere ne düşerse elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağız.” dedi.

Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan ise önemli olanın insan faydasında buluşmak olduğunu belirterek “Eğitim alanında yapılan çalışmalarınızı takdir ediyorum.” dedi.

Özel Bahar Koleji Müdürü Fikri Kılınç da sivil toplum kuruluşları ile kaynaşma, diyalog ve buluşma programlarının devam edeceğini söyledi. Program katılımcılara çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2013, 21:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER