Gümüşhane’de Bayramlaşma töreni ilklerle gerçekleştirildi

Gümüşhane’de Kurban Bayramı nedeniyle resmi bayramlaşma töreni Kemaliye Camii avlusunda vatandaşlarla kahvaltılı olarak gerçekleştirildi.

Gümüşhane’de Bayramlaşma töreni ilklerle gerçekleştirildi
Gümüşhane’de Kurban Bayramı nedeniyle resmi bayramlaşma töreni Kemaliye Camii avlusunda vatandaşlarla kahvaltılı olarak gerçekleştirildi.

Valilik ve Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma töreninde, il protokolü, kurum müdürleri ve vatandaşlar bir araya gelerek bayramlaştı.

Bayram namazının hemen akabinde Kemaliye Camii avlusunda gerçekleştirilen kahvaltılı bayramlaşma törenine Vali Okay Memiş, Eski Adalet ve Milli Savunma Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu, Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı Şenol Turan, İl Emniyet Müdür Vekili Kazim Gül, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kemaliye Camii avlusundaki törene katılanlarla tek tek bayramlaşarak sohbet eden Vali Memiş ve protokol üyeleri, ardından Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği’ne geçerek nöbet tutan polislerimizin de bayramını tebrik etti.

Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği’nin akabinde beraberindekilerle birlikte Devlet Hastanesi’ne giden Vali Memiş, hastanede tedavi olan hastaların, hasta yakınlarının ve nöbette olan hastane personelinin bayramlarını kutladıktan sonra İl Jandarma Alay Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Burada tören mangası tarafından karşılanan Vali Memiş, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte askeri personel ile tek tek bayramlaştıktan sonra Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan’ın makamına geçerek, bir süre sohbet etti.

İl Jandarma Alay Komutanlığı ziyareti sonrası beraberindekilerle birlikte 112 Acil Komuta Kontrol Merkezi personeli ve karayolu üzerinde trafik uygulaması yapan polis ekiplerinin de bayramlarını tebrik eden Vali Memiş, bayram ziyaretleri kapsamında son olarak İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, kurum personeliyle bayramlaştı ve bir süre sohbet etti.
 
Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2016, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER