Gümüşhane'de 'Bir Millet Uyanıyor' Konseri

Ülkücü camianın güçlü sesi Mustafa Yıldızdoğan, Gümüşhane’de Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ‘Bir Millet Uyanıyor’ konserinde sahne aldı.

Ülkücü camianın güçlü sesi Mustafa Yıldızdoğan, Gümüşhane’de Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ‘Bir Millet Uyanıyor’ konserinde sahne aldı.

Zafer Meydanında düzenlenen konsere MHP İl Başkanı Ali Ateş, Merkez İlçe Başkanı Nurgül Özener, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Vakur Kara, Milletvekili adayı Mustafa Canlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı ve Bayrak şiirinin okunmasıyla başlayan programda konuşan Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Vakur Kara, 4 yıllık çalışmalar sonucunda hiçbir ilçede Ocak yokken Şiran, Kelkit ve Torul ilçelerinde Ülkü Ocaklarının açılışlarını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bütün imkansızlıklara rağmen Gümüşhane’de çok sayıda konser düzenlediklerini belirten Kara, “Her ay konser yapacaklarına dair söz verenleri de görüyoruz. Bizler inanmış ülkücüler olarak 7 Haziran akşamında üç hilali Gümüşhane’de göndere dikeceğimize söz veriyoruz.” dedi.

Kara, ‘Bir Millet Uyanıyor’ teması ile Yıldızdoğan’ın Gümüşhane konserinin yanısıra Kelkit ilçesinde 21 Mayıs’ta da konser vereceğini ve son olarak Osman Öztunç’un Torul ilçesinde 22 Mayıs Cuma günü konser vereceğini belirterek herkesi konserlere davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş ise ülkenin batılı emperyalistlerin arzu ettiği yöne doğru savrulup gittiğini savunarak, Türkiye'nin bölünmenin eşiğine geldiğini söyledi.

Batılı emperyalistlerin Türk milletinin Vatan sevgisi, Allah sevgisi, bayrak sevgisi, onur ve haysiyet sevdalısı gençleri, delikanlıları, anaları, babaları ve Türk milletinin bağrından çıkan Milliyetçi Hareket Partisini hesaba katmadıklarını ve göz ardı ettiklerini belirten Ateş, "İnsan haklarına büyük önem veren, adaleti vazgeçilmez olarak gören, hukukun üstünlüğüne gönülden bağlı, devletin ve milletin bölünmezliğini, mübarek dinimizin iman esaslarını samimiyetle savunan, her türlü bölücülüğe ve talancılığa kapalı, kalkınmaya hürriyete, aydınlığa, hoşgörüye sonuna kadar açık milliyetçi-ülkücü hareket dimdik ayaktadır." dedi.

7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin Türkiye'de demokrasi ve birlik açısından da çok önemli olduğuna değinen Ateş, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi hazretlerinin vefatının 122.yıldönümünü anarak konuşmasını tamamladı.

Ömer Ünlü’nün kemençesiyle sahne almasının ardından ülkücü camianın 27 yıllık sanatçısı Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı. Gümüşhane’ye kaçıncı kez geldiğini bile hatırlamadığını belirten Yıldızdoğan, parçalarına eşlik eden kalabalık kitleyle birlikte gecenin ilerleyen saatlerinde konserini tamamladı.
Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 00:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER