Gümüşhane’de Fırat Çakıroğlu İçin Gıyabi Cenaze Namazı kılındı

Ege Üniversitesinde PKK’lı vatan hainleri tarafından bıçaklanarak şehit edilen ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılındı ve mevlid'i şerif okutuldu.

Gümüşhane’de Fırat Çakıroğlu İçin Gıyabi Cenaze Namazı kılındı
Ege Üniversitesinde PKK’lı vatan hainleri tarafından bıçaklanarak şehit edilen ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılındı ve mevlid'i şerif okutuldu.

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından organize edilen gıyabi cenaze namazı ikindi namazının ardından Kemaliye Camiinde kılındı. Akşam ve yatsı namazı arasında ise Mevlid'i Şerif okutuldu.

Her iki programa da MHP İl Başkanı Ali Ateş, İl ve İlçe yöneticileri, Eski Ülkü Ocakları Başkanları, MHP Milletvekili Aday Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tarihin her döneminde kutsalları için her türlü bedeli ödeyen Ülkücü Hareketin bugünde ulvi değerlere zarar gelmemesi adına 19 yaşında bir yiğidi toprağa verdiğini belirten Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Vakur Kara, Çakıroğlu’nun üniversiteleri terör yuvalarına çeviren ve Üniversite duvarlarına, vatana, bayrağa, din ve devlete göz dikmiş binlerce asker ve vatandaşı şehit etmiş eli kanlı terör örgütü mensuplarının ''Pkk'' yazılarına karşı durduğunu ve vatan uğruna en ciddi bedelini ödediğini söyledi.

Ülkücü hareketin ‘Kefensiz toprağa düşen ve Türkiye’m seni canımızdan çok seviyoruz’ derken şaka yapmayan bir hareket olduğunu ifade eden Kara, “Vatanın bölünmez bütünlüğü, ezanın dinmemesi, bayrağın inmemesi için bu ülkede milyonlarca Fırat'ın olduğunu herkes iyi bilmelidir. Türk gençliğinin her zaman yanında olan, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında faaliyetler göstererek Türklük Onur ve Şuuru İslam Ahlak ve Fazileti ekseninde gençler yetiştirme gayretinde olan Ülkü Ocakları, vatan hainlerinin de her zaman karşısında olmaya ve bu uğurda her türlü bedeli ödemeye her daim hazırdır. Bu vesile ile bizlere sosyal medya üzerinden ulaşan, arayarak mesaj göndererek ve bizzat Ülkü Ocakları teşkilatımıza gelerek taziyelerini ileten, Gıyabi Cenaze Namazı ve Mevlidi şerif de bizleri yalnız bırakmayan Aziz Milletimize şahsım ve teşkilatlarım adına teşekkür ediyor, Ülküdaşım, Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na bir kez daha Cenab'ı Allah'tan Rahmet diliyorum, ruhu şad olsun. Mekanı Cennet Olsun. Ailesinin, Camiamızın ve Aziz Milletimizin Başısağolsun.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER