Gümüşhane’de Matematik-Fen olimpiyatları yapıldı

Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi’nin il genelindeki 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği ‘Matematik Fen Olimpiyatları’nın 6.sı yapıldı.

Gümüşhane’de Matematik-Fen olimpiyatları yapıldı
Gümüşhane  Türk Telekom Fen Lisesi’nin il genelindeki 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği ‘Matematik Fen Olimpiyatları’nın 6.sı yapıldı.

GÜMÜŞTAŞ Madencilik sponsorluğunda Türk Telekom Fen Lisesinde gerçekleştirilen etkinliğe Merkez, Torul, Şiran ve Kelkit İlçelerinden 8. Sınıfta okuyan 70 öğrenci katıldı. Olimpiyatlar, 120 dakikalık sınavın ardından okul bahçesinde düzenlenen etkinliklerle sona erdi.

Matematik Fen Olimpiyatı başlamadan önce etkinliğe katılan idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Okul Müdürü Mehmet Akif Odabaş, “Bugün bir seçme ve sıralama sınavı yapmıyoruz. Amacımız okulumuzu siz kıymetli öğrencilerimize daha yakından tanıtmak, Matematik ve Fen Bilimlerine farklı bir bakış açısı oluşturmak, gelecekte belki de aynı sınıfta okuyacak farklı ortaokullardaki öğrencileri şimdiden bir araya getirmektir. Bu anlamlı etkinliğin organizasyonunda başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Muhammet Şahinkaya’ya, Okul Aile Birliğimize, GÜMÜŞTAŞ Madencilik ve Ticaret A.Ş. ‘ye, tüm idareci, öğretmen ve personelimize ve katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Sınav sonuçların açıklanmasının ardından ilk 10’a girecek öğrenciler ile ilk 3’e girecek okullara GÜMÜŞTAŞ Madencilik ve Ticaret A.Ş. sponsorluğunda daha sonra yapılacak tören ile ödülleri verilecek.
Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER