Gümüşhane’de Merkez ilçe KHGB olağan toplantısı yapıldı

Gümüşhane’de Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Gümüşhane’de Merkez ilçe KHGB olağan toplantısı yapıldı
Gümüşhane’de Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Gümüşhane Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme, Çevre, Kültür ve Turizm Birliği’nin Kasım ayı olağan genel kurul toplantısı, Vali Vekili Şenol Turan’ın başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, İl Genel Meclisi ve birlik encümen üyeleri Zülfikar Bal ile Mustafa Adil Gürses, Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir ve birlik üyesi muhtarlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda birliğin 2016 yılı çalışma raporu okunarak karara bağlandı. Toplantıda yetkililer tarafından 2016 yılında yalnızca merkez ilçede KÖYDES, İller Bankası, birlik bütçe imkanlarıyla, DOKAP kapsamında ve Yeşil Yol projesi kapsamında yapılan çalışmalar ile turizm alt yapı projesi ile sağlık hizmetleri projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Bir diğer gündem maddesi olan 2017 yılı birlik bütçesiyle ilgili yapılan oylamada ise birliğin bütçesi 4 milyon 266 bin 587,91 TL olarak kabul edildi.

Toplantıda daha sonra Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir söz alarak konuşma yaptı. Toplantı merkez ilçeye bağlı muhtarların söz alarak köylerindeki sorunlarla ilgili bilgi vermesi, fikir alışverişiyle son buldu.
Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER