Gümüşhane’de ‘Pestil -Köme Çalıştayı’ düzenlenecek

Gümüşhane’de 7-8 Aralık tarihlerinde pestil-köme çalıştayı düzenlenecek.

Gümüşhane’de ‘Pestil -Köme Çalıştayı’ düzenlenecek

Gümüşhane’de 7-8 Aralık tarihlerinde pestil-köme çalıştayı düzenlenecek.

Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Gümüşhane İş Geliştirme Merkezi Proje Ofisi ve Pestil Köme sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcilerin katılımıyla 7-8 Aralık tarihlerinde yapılması planlanan ‘Gümüşhane Pestil -Köme Çalıştayının ön hazırlık toplantısı yapıldı.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörlük binası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda çalıştayın hazırlıkları masaya yatırılırken, ilgili kurum kuruluşlar ile sektörde üretim yapan firma temsilcilerinin yapılması planlanan çalıştay hakkında ki görüş ve önerileri ile yapılabilecek ortak çalışmalar masaya yatırıldı. 

Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahri Bayram’ın katılımcılara kısa bir tanıtım sunumu gerçekleştirdiği toplantıya Gümüşhane Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Edip Birşen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Gümüşhane Ofisi Koordinatörü Serkan Atabaş, Gümüşhane İş Geliştirme Merkezi Proje Ofisi Uzmanları, Pestil Köme Sektörü temsilcileri  ile ilgili üniversite temsilcileri katıldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER