Gümüşhane’de kent merkezinde ki evinde yalnız yaşayan 54 yaşındaki Yaşar Aras, evinin banyosunda ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre en son dün saat 14.00 sıralarında spordan dönerken görülen ve ardından daha cevap alınamayan Aras’ın yakınları bugün öğleden sonra adli makamlara bilgi verdi. Karaer Mahallesi Arazlar Çıkmazında bulunan evine ekiplerin ve akrabalarının girmesinin ardından yoğun gaz kokusu içerisinde Aras’ın cansız bedeni banyoda bulundu.
Cumhuriyet Savcının olay yerinde inceleme yapmasının ardından Aras’ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp kurumuna gönderildi.
Gümüşhane'nin yeni Valisi Cevdet Atay oldu
#Gümüşhane / 20 Şubat 2026
Adalet Bakanlığına Gümüşhaneli Bakan Yardımcısı
#Gümüşhane / 20 Şubat 2026
Yorumlar
G
Gümüşhaneli
12 yıl önce
yazıklar olsun sana. gümüşhaneliler bu kadar okuma karşıtı mı?sen gümüşhaneyi tanımamışsın kızım.kendi aileni tanıt.çünkü ailenden başka gümüşhanelileri tanımıyorsun.benim babam 84 yaşında bir öğretmen ve halen yaşıyor.rahmetli babannem 40 yaşlarında dul kalmış.8 kardeş idiler.1940 lı yıllar ve trabzon öğretmen okulunu kazanmış o yıllarda babaannem babamı okutmak için en büyük kızına(halama) yedi çocuğunu emanet ederek trabzonda ev tutmuş ve babamı okutmuş.televizyoncu olacaksın.gümüşhaneli okumuş bilim insanlarını, siyasetçilerini bir araştır.nüfusuna oranla bak kimler nereleri okumuşta nerelere gelmiş.ne görevler almış ne hizmetler vermiş bir öğren.sonra konuş.
CEVAPLA