Gümüşhaneli Dağcılar Şiran'da

Gümüşhaneli dağcılar, baharın yüzünü göstermesiyle birlikte doğa yürüyüşü faaliyetlerini Şiran ilçesinde devam ettiriyor.

Gümüşhaneli Dağcılar Şiran'da
Gümüşhaneli dağcılar, baharın yüzünü göstermesiyle birlikte doğa yürüyüşü faaliyetlerini Şiran ilçesinde devam ettiriyor.

Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübüne (GÜDAK) mensup 20 dağcı, hafta sonunu baharın yeni yeni yüzünü gösterdiği Şiran ilçesi kırsalında yürüyüş yaparak değerlendirdi.

İlçeye bağlı Koruluk Barajı mevkiinden başlayan 13 kilometrelik parkuru yaklaşık 5 saatte tamamlayan sporcular, Söğütalan, Akbulak, Osmaniye ve Kulaca köyü istikametinden yürüyüşlerini tamamladı.

Yeniden canlanan doğayı keşif özelliği de taşıyan yürüyüşe katılımın fazla olmasının sevindirici olduğunu kaydeden GÜDAK Başkanı Mustafa Akbulut, Kelkit ve Şiran ilçelerinden de katılan sporcularla zevkli bir yürüyüş yaptıklarını söyledi.

Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak’a misafirperverliği için teşekkür eden Akbulut, tüm ilçelerde yıl boyunca çeşitli yürüyüşler planladıklarını ifade ederek, “Yaklaşık 7 kilometrelik parkur dağlık ve karlı bir alandı. Zor ve dik rampalı parkuru zevkli bir şekilde güzel bitti. Kelkit ve Şiran’da GÜDAK üyesi sporcuların sayısı hızlı bir şekilde artıyor. Bizde bu bağlamda buralardaki yürüyüşleri daha fazla tutacağız.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2013, 11:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet Doğan
mehmet Doğan - 11 yıl Önce

taşına,toprağına kurban olayım şeyranımın ,.

memleketimin her bir köşesi ayrı bir güzel ..

SIRADAKİ HABER