Gümüşhane’ye KPSS kursu açılıyor

Gümüşhane’de hem son sınıfta okuyan öğrencilere hem de diğer illerde okuyup, mezun olarak memleketine dönen öğrencilere hizmet vermeyi amaçlayan bir kurum açılıyor.

Gümüşhane’ye KPSS kursu açılıyor

Gümüşhane’de hem son sınıfta okuyan öğrencilere hem de diğer illerde okuyup, mezun olarak memleketine dönen öğrencilere hizmet vermeyi amaçlayan bir kurum açılıyor.

Gümüşhane’de yetişkin eğitimine dayalı sınav kurslarının yetersizliğinden oluşan boşluğu doldurmak ve öğrencilere destek olmak amacıyla bu çalışmanın yapıldığını belirten Vadi Akademi’nin kurucusu Ziya Kaymak, KPSS kursu ve verecekleri eğitim hizmetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane’nin ilk sınav ve başarı akademisi olan Vadi Akademinin KPSS, DGS, ALES ve Yabancı Dil için hazırlık kursları, bunların yanında kişisel gelişim ile ilkokullar için mental matematiği öğreten MENAR kurslarıyla Gümüşhane’de eğitime katkı sağlayacaklarını kaydeden Kaymak, “Yabancı dil kursu, yurtdışı eğitim, staj, girişimcilik, diksiyon, hızlı okuma, beden dili, liderlik, koçluk, KPSS-A, KPSS-B, KPSS Genel Kültür Genel Yetenek kursu, tüm yaş grupları için İngilizce dil öğretimi gibi zengin programı ile hizmet vereceğiz, kurslarımız nisan ayı itibari ile başlayacak” dedi.

Uzman kadrosu, kaliteli yayınları, Türkiye geneli deneme sınavları ve etüt desteği sayesinde 16-20 kişilik sınıflarda en iyi şartlarda öğrenciler girecekleri sınavlara hazırlanabileceklerini dile getiren Kaymak, “Yaptığımız bu çalışmayla KPSS adaylarının Trabzon, Ankara ve İstanbul gibi illere KPSS ve diğer hazırlık kursları için gidip harcamak zorunda kaldıkları kurs ücreti dışındaki konaklama, ulaşım ve yemek gibi masrafları ortadan kalkacak ve öğrencilerimiz ailelerinin yanında daha güvenli bir şekilde bu sınav hazırlığını yürüteceklerdir” diye konuştu.

Kaymak, kurslar süresince Gümüşhane Üniversitesi Akademisyenlerinden Yrd.Doç.Dr.Taşkın Kılıç ve Öğr.Gör. M. Serhat Semercioğlu tarafından da kariyer planlama ve yönlendirilmiş çalışma eğitimleriyle birlikte sınavlara ilişkin periyodik danışmanlık ve rehberlik hizmeti de verileceğini sözlerine ekledi.

Kaymak, kurs kayıtlarının Hasanbey Mah. Cumhuriyet Cad. No:55/1 adresinde başladığını ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER