Gündüz'den taziye mesajı

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, Gazi Mahallesi’nde ki yasadışı gösteriye müdahale sırasında teröristler tarafından yapılan saldırı sonucu şehit edilen Gümüşhaneli polis memuru Muhammet Fatih Sivri için taziye mesajı yayımladı.

Gündüz'den taziye mesajı
AK Parti  Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, Gazi Mahallesi’nde ki yasadışı gösteriye müdahale sırasında teröristler tarafından yapılan saldırı sonucu şehit edilen Gümüşhaneli polis memuru Muhammet Fatih Sivri için taziye mesajı yayımladı.

Gündüz, mesajında şu ifadelere yer verdi: "İstanbul Gazi Mahallesi'nde meydana gelen olaylara müdahale eden ve ağır yaralanan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli Gümüşhaneli Muhammet Fatih Sivri, şehit oldu. Şehidimiz Polis memuru Muhammet Fatih Sivri'ye Allah'tan rahmet, Ailesine ve yakınlarına da sabır ve metanet diliyorum. Başımız Sağolsun. Tüm dünya bilmelidir ki, aziz vatanımız ve ay yıldızlı bayrağımız Türk milletinin kutsal değerleri olarak varlığından hiç bir ödün vermeden canımızı seve seve vererek sonsuza dek savunmaya devam edeceğiz. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, polis teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Milletimiz kahraman şehitlerimizi asla unutmayacaktır."

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2015, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER