GÜNÖP dolu dolu geliyor!

Son zamanlarda gerçekleştirdiği etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu (GÜNÖP) yine çok konuşulacak bir etkinlik için Gümüşhane’ye geliyor.

GÜNÖP dolu dolu geliyor!
Son zamanlarda gerçekleştirdiği etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu (GÜNÖP) yine çok konuşulacak bir etkinlik için Gümüşhane’ye geliyor.

Tamamının üniversite öğrencilerinden oluştuğu 25 kişilik grupla Gümüşhane’de sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmeyi amaçlayan platform 7 Şubat Pazar günü İstanbul’dan yola çıkacak.

Gümüşhane’de 3 köy okuluna kitap, çanta, kırtasiye malzemesi, bot ve mont yardımı yapmak için başlattıkları ‘’GÜNÖP Köy Okullarıyla Buluşuyor’’ projesi kapsamında Gümüşhane’de bir dizi etkinlik gerçekleştireceklerini ifade eden platform başkanı Enes Kaya, “İlk olarak sadece kitap yardımı amaçlayarak başlattığımız ve bu yıl 2.sini gerçekleştireceğimiz bu projenin bu kadar geniş bir içeriğe ulaşmasının sebebi Gümüşhaneli hemşerilerimizin yardımlaşma ve dayanışmaya verdiği önemdir” dedi.

Özellikle İstanbul’da bulunan vakıflar, dernekler, Gümüşhaneli iş adamları, akademisyenler ve kendileri gibi üniversite öğrencisi olan gerek Gümüşhaneli gerek farklı illerden arkadaşlarının bu projenin isimsiz kahramanları olduğunu belirten Kaya, “Proje kapsamında Gümüşhane genelinde birçok liseye kitap yardımı ile başlayacak olan program, proje ile aynı adı taşıyan GÜNÖP Köy Okulları İle Buluşuyor etkinliği ile devam edip yine il genelinde bir çok lisede gerçekleşecek olan ‘Geçmişten Geleceğe Gümüşhane’ konferanslarıyla devam edecek. Geçmişten Geleceğe Gümüşhane konferansları için İstanbul’dan birçok iş adamı ve akademisyen konuşmacı olarak Gümüşhane’ye gelerek öğrencilerle eğitim ve meslek yaşamlarındaki tecrübeleri paylaşacak” diye konuştu.

Kaya, gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği etkinlik ve projelerden haberdar olmak isteyenlerin sosyal medya hesaplarını takip edebileceklerini söyledi.

https://www.facebook.com/gunop.org
https://www.instagram.com/gunoporg
https://twitter.com/gunoporg


Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2016, 22:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER