GÜSİAD Burs Başvuruları Başladı

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (GÜSİAD) 2014-2015 dönemi için burs başvuruları 25 Eylül-25 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılacak.

GÜSİAD Burs Başvuruları Başladı
Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (GÜSİAD) 2014-2015 dönemi için burs başvuruları 25 Eylül-25 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılacak.

GÜSİAD Genel Başkan Prof.Dr. Kenan Aydın, Esenyurt’taki projelerine rağmen bu dönemde de imkânlar ölçüsünde burs sağlama çabası içerisinde olduklarını belirterek, GÜSİAD Yönetim Kurulu olarak 2014-2015 dönemi için bursların 750 TL olmasına, burs sağlanacak öğrenci sayısının yaklaşık 300 olmasına karar verildiğini söyledi.

Burs ödemelerinde öğrencilerin başarı durumlarının esas alınacağını kaydeden Aydın, “Buna göre ara sınıflarda (2.3.4 veya 5) okuyan öğrencilerimizin başarılı sayılabilmeleri için notlarının en az 3.00/4.00 veya 75/100 seviyesinde olması gerekmektedir. Bu başarıya sahip öğrencilerimizin GÜSİAD web sayfasından derneğimize başvuruda bulunmalarına karar verdik.” dedi.

Burs verilmesi planlanan öğrencilerden babası vefat etmiş olanlara hangi sınıfta okuduğuna bakılmaksızın burs verileceğini dile getiren Aydın, geçen yıl toplam 317 öğrenciye burs sağladıklarını, 18 öğrencinin ise burslarının ödenemediğini hatırlatarak, bu öğrencilerden öğrenime devam edenlerin sadece öğrenci belgesi göndermeleri halinde burslarının öncelikle olarak ödeneceğini söyledi.

Kenan Aydın, Muammer Beyaz, Tahsin Söğüt, Yaşar Topçuoğlu ve Süleyman Aydın’dan oluşan burs komisyonunun yapılacak başvuruları titizlikle değerlendirerek yaklaşık 300 öğrencimize burs sağlamaya çalışacağını ifade eden Aydın, “Yukarıda belirlenen ilkeler ışığında; durumları GÜSİAD Burs Yönetmeliği’ne uyan öğrencilerin, soruları elektronik ortamda (www.gusiad.org.tr) okunaklı ve eksiksiz cevaplayarak istenen belgeleri GÜSİAD-Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği’ne posta ile göndermeleri veya elden teslim etmeleri gerekmektedir. Yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını temenni eder, tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.”
Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2014, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER