Hattını Üzerine Almak İsteyenlere Süper Fırsat

Annesinin, babasının, abisinin vb üzerine kayıtlı cep telefonunu kullananlar önümüzdeki Ekim ayına kadar hatlarını ücretsiz olarak kendi adlarına devralabilecekler.

Hattını Üzerine Almak İsteyenlere Süper Fırsat
Annesinin, babasının, abisinin vb üzerine kayıtlı cep telefonunu kullananlar önümüzdeki Ekim ayına kadar hatlarını ücretsiz olarak kendi adlarına devralabilecekler.

Akçaylar Gümüşhane Turkcell İletişim Merkezi (TİM) yetkilerinden alınan bilgiye göre ‘Süreli Devir Elektronik Haberleşme Kanununun Uygulanması’ kapsamında 13 Ocak itibarı ile başlayan uygulama 1 Ekim 2013 tarihine kadar devam edecek.

Geçici madde kapsamında son kullanıcılar, kullandıkları hatları, bir kereye mahsus olmak üzere verilen süre içerisinde, hiçbir vergi, resim, harç ve benzeri mali yükümlülüğe tabi olmaksızın kendi üzerlerine kaydettirebilecek.

Kullanıcıların hatları kendi üzerlerine kaydettirebilmeleri için gerekli vergi, resim, harç ve benzeri mali yükümlülükler işletmeciler tarafından karşılanacak. Abonelik sözleşmesinin akdedilmesi ile birlikte mevcut SIM kullanılmaya devam edecek. Söz konusu hat için eski abonelerinin yapılan işleme 1 Ekim 2014 tarihine kadar itiraz hakları saklı. Turkcell İletişim Merkezleri ve Turkcell Flagship mağazalarından ilgili talepler ücretsiz olarak karşılanacak.

Hattını üzerine almak isteyen müşterilerin Turkcell İletişim Merkezleri’ne gelmeleri gerektiği,, SIM kartlarının mutlaka yanlarında olması gerektiğini kaydeden yetkililer, “Hattını üzerine almak isteyen kullanıcılar mutlaka hatlarının ve kimliklerinin yanlarında olması gerekmektedir. Öncelikle kullanıcıya sistemden SMS mesajı gidecek, müşteri hatta gelen SMS mesajını bayi çalışanına ilettikten sonra sisteme ilgili bilgiler doldurulur hat işlem için gerekli koşulları sağlıyorsa devir işlemi gerçekleşecektir. Bu işlem için herhangi bir ücret alınmamaktadır. Kullanıcıların hatları kendi üzerlerine kaydettirebilmeleri için gerekli vergi, resim, harç ve benzeri mali yükümlülükler işletmeciler tarafından karşılanır. Hattı üzerinize almanız için tarafınıza yeni bir abonelik sözleşmesi imzalatılacaktır. Bunun yanı sıra Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon Kurumu tarafından yayınlanan taahhütnameyi imzalamanız, mutlaka kimlik fotokopinizin alınması ve faturalı hat ise sabit fatura veya alternatif evrakları alınması gerekmektedir. Hattınıza tanımlı kampanya, ürün, tarife ve servisler iptal olacaktır. İşlem sadece Turkcell ön numaralı hatlar için yapılabilmektedir. Hattınızı daha önce başka operatörden Turkcell’e taşımış iseniz ve hala ilgili operatörün ön numarasını kullanıyorsanız bu işlemi yapamayacaksınız. Devir alınan hattın yasal sahibi vefat etmişse işlem yapılabilir.”
Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2013, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER