Ara
Gümüşhane
Parçalı bulutlu
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5159 %0.04
49,5596 %-0.08
5.776,21 % 0,40
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane İkisu-Şiran yolu yeniden ihale ediliyor

İkisu-Şiran yolu yeniden ihale ediliyor

Gümüşhane ile Şiran ilçesine doğrudan bağlantı sağlayacak olan ve uzun yıllardan beri yapımı devam eden 64 kilometrelik İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek.

561
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane ile Şiran ilçesine doğrudan bağlantı sağlayacak olan ve uzun yıllardan beri yapımı devam eden 64 kilometrelik İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, İkisu-Şiran yolunda 64 kilometrenin 59 kilometrelik kısmında asfaltın bittiğini, tüm altyapısının da tamamlandığını belirterek, 5-6 kilometrenin de asfalt altyapısının hazır olduğunu ve baharla beraber asfaltının yapılacağını söyledi.

Yaptığı açıklamada yol için 25-30 milyon liralık bir iş kaldığını, Ulaştırma Bakanlığı’nın da yeniden ihaleye çıkma kararı aldığını belirten Aydın, bahar aylarına kadar yeni ihalenin yapılarak yaz sonuna kadar yolun tamamlanmasının planlandığını kaydetti.

Milletvekili Aydın, mevcut yüklenici firmanın bugüne kadar ki ihaleli işlerinin bittiğini, keşif artışı işlerini yaptığını hatırlatarak, yeni ihaleyle birlikte yeni bir sürecin de başlayacağını söyledi.

Aydın, yolda Gümüşkaya köyünün hizasında bulunan ve yörede Aynalı Viraj olarak adlandırılan tehlikeli virajın da tünelle geçileceğini ve buranın da yeni ihalede yer aldığını sözlerine ekledi.
Yorumlar
İhsan POLAT 10 yıl önce
şiran ikisu yolu, muhakkak surette 15 km daha kısa olan "şiran evren kocadal" güzergahından yapılarak asırlarca sürecek devleti ve toplumu zarara sokan mevcut projeden zaman varken dönülmelidir. yoksa yolun yapımındaki şaibe hiç bitmeyecektir.
BEĞENME
0
CEVAPLA