İl Encümeni ve İhtisas Komisyonu Üyeleri Seçimi Yapıldı

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantıları başladı. Toplantıların ilk gününde bir yıl boyunca görev yapacak İl Encümeni üyeleri ile İhtisas Komisyonu üyelerinin seçimleri yapıldı.

İl Encümeni ve İhtisas Komisyonu Üyeleri Seçimi Yapıldı
Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantıları başladı. Toplantıların ilk gününde bir yıl boyunca görev yapacak İl Encümeni üyeleri ile İhtisas Komisyonu üyelerinin seçimleri yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da katıldığı toplantı Cumhuriyet Caddesinde bulunan Meclis Binasında gerçekleştirildi.

YENİ ENCÜMEN ÜYELERİ SEÇİLDİ

Toplantıların ilk gününde önümüzdeki bir yıl boyunca İl Encümeninde görev yapacak olan İl Genel Meclisi üyelerinin seçimi gizli oy yöntemiyle yapıldı. Yapılan seçim sonucunda Şerif Bayraktar, Ahmet Güler ve Hüseyin Bedir, İl Encümeni üyeliğine seçildi.

İHTİSAS KOMİSYONLARI BELİRLENDİ

Toplantının ikinci bölümünde ise yine bir yıl boyunca görev yapacak olan ihtisas komisyonları ve üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Grupların teklifleri ile gerçekleştirilen açık oylamada, 6 kişiden oluşan Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık komisyonlarına 4 AK Parti, 2 MHP’li üye seçimi, 5 kişiden oluşan Çevre Sağlık, Eğitim Kültür Spor ve Sosyal Hizmetler ile Pestil Köme Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme komisyonuna ise 3 AK Parti, 2 MHP’li üye seçimi gerçekleştirildi.

Yapılan seçim sonucunda; Plan ve Bütçe Komisyonuna Hüsamettin Şahin (AK Parti), Hüseyin Bedir (AK Parti), Zülfikar Bal (AK Parti), Fikret Akan (AK Parti), İsmail Tozlu (MHP), Erbil Taştan (MHP), İmar ve Bayındırlık Komisyonuna Hüseyin Güvendi (AK Parti), Mustafa Pala (AK Parti), Tuncay Taşdemir (AK Parti), Zülfikar Bal (AK Parti), Yakup Mehmani Aygün (MHP), Hayati Topçu (MHP), Çevre Sağlık Komisyonuna Hüseyin Güvendi (AK Parti), Fikret Akan (AK Parti), Ahmet Güler (AK Parti), İsmail Tozlu (MHP), Mustafa Adil Gürses (MHP), Eğitim, Kültür, Spor ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna Hüseyin Bedir (AK Parti), Fikret Akan (AK Parti), Zülfikar Bal (AK Parti), Yakup Mehmani Aygün (MHP), Mustafa Adil Gürses (MHP), Pestil, Köme, Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Komisyonuna Zülfikar Bal (AK Parti), Hüseyin Güvendi (AK Parti), Fikret Akan (AK Parti), Erbil Taştan (MHP) ve Hayati Topçu (MHP) bir yıl görev yapmak üzere seçildi.
Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER