İl Özel İdaresinden Taşınmaz Satışı

Gümüşhane İl Özel İdaresi, ildeki turizm ve tarım projelerine kaynak sağlamak için 13 kalem arsa ve taşınmazını satışa çıkardı.

İl Özel İdaresinden Taşınmaz Satışı
Gümüşhane İl Özel İdaresi, ildeki turizm ve tarım projelerine kaynak sağlamak için 13 kalem arsa ve taşınmazını satışa çıkardı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Genel Meclisi’nin satışla ilgili aldığı kararların ardından yapılan değer tespitleriyle birlikte Merkez, Torul, Kelkit, Köse ve Şiran ilçelerinde kuruma ait taşınmazların satışa çıkarıldığını söyledi.

İl Encümeni tarafından açık arttırma şeklinde yapılacak olan ihalenin 1 Aralık tarihinde saat 13.00’da başlayacağını, şartnamenin İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünden temin edilebileceğini kaydeden Akdoğan, satışlardan elde edilecek gelirin il genelindeki turizm ve tarım projelerinde kullanılacağını belirtti.

Akdoğan, Merkez ilçe Bağlarbaşı mahallesinde 841 metrekare arsa, Tekke köyünde bin 540 metrekare kuru tarla, bin 712 metrekare kuru tarla, Torul ilçesi Kaledibi Mahallesinde bulunan 305 metrekarelik 23 numaralı büro, Torul ilçesi Cebeli köyünde bulunan Karaca Mağarasındaki 3 bin 769 metrekarelik kargir bina ve müştemilatı, Kelkit ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesinde bulunan 28, 32, 34 ve 35 numaralı bürolar, yine Kelkit ilçesine bağlı Kınalıtaş köyünde bulunan 8 bin 683 metrekare tarla, Şiran ilçesi Karaca Mahallesinde bulunan 20 ve 14 numaralı bürolar ile Köse ilçesi Yeni Mahalle de bulunan 4 numaralı büronun satışa çıkarıldığını ve tüm bu 13 kalemlik arsa ve taşınmazların muhammen bedellerinin 2 milyon 712 bin TL olduğunu söyledi.
Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER