İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı Şiran'da yapıldı  

Gümüşhane’de 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı İlçe Milli Eğitim Müdürleri değerlendirme toplantısı Şiran Halk Eğitim Merkezi’nde yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı Şiran'da yapıldı  

Gümüşhane’de 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı İlçe Milli Eğitim Müdürleri değerlendirme toplantısı Şiran Halk Eğitim Merkezi’nde yapıldı.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Müdür Yardımcıları Mesut Olgun ve İbrahim Taş, Maarif Müfettişleri Başkan Vekili Mehmet Demirel, Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yücel, Kürtün İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ak, Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Kundak, Köse İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gül, Torul İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Seyit Tok katıldı.

Toplantıda TÜBİTAK projeleri, E- Twinning, AB Projeleri, Gümüşkod, DynEd, Taşımalı Eğitim, Özel Öğretim, Özel Yurtlar, Destekleme ve Yetiştirme Kursları, Binaların İnşaat, Onarım ve Donanım Hazırlıklarının Geldiği Aşamalar konuları hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. 

Eğitim ve öğretimde uygulanacak ulusal ve uluslararası düzeyde projeler ile öğrencilerin akademik ve sosyal alandaki başarılarının yükseltilmesi ve okulların güvenliği gibi konularda yetkililerin karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğu toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, “Yarınlarımızın teminatı olan öğrencilerimizin bilimsel, ahlaki ve manevi yönden gelişimlerine katkı sağlayacak her türlü çalışmayı gerçekleştirmek için çalışmaya devam etmeliyiz. Bu bağlamda bir ekip ruhuyla çalışıp ve zikredilen amaca ulaşmak adına her türlü fedakârlığı yapmamız gerekir” dedi.

İlçe milli eğitim müdürleri ilçelerindeki yürütülen çalışmalar ile ilgili brifinglerini sunmasının yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürü sorumluluk alanlarıyla ilgili paylaşımlarda bulundu.  

Yapılan değerlendirme ile bitirilen toplantının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Kuntak İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan’a Türk Bayrağı hediye etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER