Karataş mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, 2018 yılının ilk toplantısını il merkezinde bulunan mahalle muhtarları ile gerçekleştirdi.

Karataş mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, 2018 yılının ilk toplantısını il merkezinde bulunan mahalle muhtarları ile gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonunda mahalle muhtarları ile bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, son bir yılın değerlendirmesini yaparak, huzur ve güven ortamının devam ettiğini ve 2018 yılında asayiş verilerini daha da aşağıya çekmeyi hedeflediklerini söyledi.

Olaylara daha hızlı müdahale edebilmek amacıyla önümüzdeki günlerde il merkezinde Motosikletli Yunus Polislerini ve trafik düzenini daha hızlı sağlayabilmek için de Motosikletli Şahin Polislerini aktif hale getireceklerini söyleyen Karataş, muhtarlardan mahallerinde yaşayan vatandaşları, karşılaştıkları ve gördükleri olayları  hiç çekinmeden 155 Polis İmdat Hattını arayarak bildirmeleri yönünde  bilinçlendirilmesini istedi.  

Karadeniz yaylalarında Polis ve Jandarma tarafından bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonel faaliyetlerin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Karataş, “Yaylaya çıkan vatandaşlarımız, yayla evlerinde veya çevrelerinde gördükleri en ufak değişiklikleri ve şüphelendiği durumları emniyet güçlerine bildirmeleri gerekmektedir. Bizim için yaylada kesilen bir ağaç dalı bile büyük önem arz etmektedir. Bu konuda muhtarlarımızın da mahallerinde ikamet eden vatandaşlarımızı bilgilendirmesini istiyorum” dedi.  

Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir’in de hazır bulunduğu toplantıda mahalle muhtarları, yaşadıkları oldukları sorunları dile getirdi. İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş da sorunların çözümü noktasında ilgili birimlere gerekli talimatları vereceğini kaydetti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER