Kelkit'te 24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir dizi kutlama programı icra edildi.

Kelkit'te 24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir dizi kutlama programı icra edildi.

İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Temel Uğur Meydan’ın Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan program daha sonra Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde icra edildi.

Buradaki programa Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Temel Uğur Meydan, kurum amirleri, ilçede görev yapan eğitimciler ile emekli öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından Kelkit Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü  Hakkı Güler'in günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasıyla başlayan programda, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'ün 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili mesajları okundu.

Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel ise yaptığı konuşmasında, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün de ifade ettiği gibi yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. Siz değerli öğretmenlerin zor şartlarda görev yaptığını biliyoruz, imkanlar ölçüsünde sizlere en iyi şartları sunmaya çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir. Bu anlamlı günde halen görev başında olan öğretmenlerimizi, Emekli öğretmenlerimizi ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Gününüz kutlu olsun.”

Adaylıkları kalkan öğretmenlerin yemin töreninin ardından Müzik öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladığı Müzik Şöleni ile birlikte yenilen yemeğin ardından program sona erdi.

Haberin Kaynağı: Sinan Demir - www.haberkelkit.com

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 08:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER