Ara
Gümüşhane
Hafif kar yağışlı
-4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,9259 %0.13
50,6303 %-0.18
6.250,52 % 1,29
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Kızılay'dan Düzenli Kan Bağışlayanlara Madalya

Kızılay'dan Düzenli Kan Bağışlayanlara Madalya

Kızılay Gümüşhane Kan Bağış Merkezi, il genelinde düzenli ve en fazla kan bağışında bulunan gönüllü bağışçılara madalya verdi.

269
Gösterim
Kızılay Gümüşhane Kan Bağış Merkezi, il genelinde düzenli ve en fazla kan bağışında bulunan gönüllü bağışçılara madalya verdi.

Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları günü nedeniyle tarihi Özdenoğlu Konağında düzenlenen programa Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, Kızılay Şube Başkanı Cevat Aygün, PTT Başmüdürü Şinasi Duman, SGK İl Müdürü Aytaç Üzülmez, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Emrah Ünal, Şiran Kızılay Şube Başkanı Nafi Tuncer, kamu kurum müdürleri, Kızılay kan bağışı merkezi yetkilileri ve gönüllü bağışçılar katıldı.

Kızılay Genel Merkezinin yıl içerisinde 10 bağışta bulunanlara bronz, 25 bağışta bulunanlara gümüş, 35 bağışta bulunanlara altın madalya verdiği uygulama ile Gümüşhane’de bir adet gümüş madalya, 17 adet bronz madalya hak eden bağışçıya takdim edildi.

Kızılay Kan Merkezi Sorumlu Doktoru Gülseren Oğuzhan Çıtlak, kan bağışının önemine dikkat çekmek ve gönüllü bağışçıları bir nebze olsun onure etmek için böyle bir uygulama yürütüldüğünü belirterek, “Kan alternatifi olmayan tek kaynağı insan olan bir tedavi aracı. Bu nedenle de vatandaşlarımızın düzenli kan bağışlaması çok önemli. Bir ünite kandan elde edilen 3 ürünle 3 kişinin hayatı kurtulabilir. 18-65 yaş arası her sağlıklı birey kan bağışlayabilir. Düzenli kan bağışlayarak hiç tanımadığı insanların hayatlarını kurtaran ve onlara umut olan, bizden madalya hak eden ya da henüz madalya hak edememiş tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Gümüşhane’de 25 bağış gerçekleştiren Metin Şenel gümüş madalya elde ederken, bronz madalya alan 10-24 arasında bağışta bulunan bağışçıların isimleri şu şekilde: İsmail Kumaş (13), Emre Şan (13), Hüsamettin Kaya (12), İmdat Şenal (12), Mehmet Murat Bakır (12), Umut Yasin Erbey (11), Ertuğrul Hakan Taştan (11), Mürsel Salantur (11), Ali Şişman (10), Ersin Diker (10), Fatih Ayvaz (10), Fikret Tekin (10), Hasan Palancı (10), Hüseyin Duran (10), İhsan Yılmaz (10), Salim Yıldız (10), Samet Tonyalı (10)

Programda, gönüllü kan bağışçılarına madalya ve beratları protokol üyeleri tarafından takdim edildikten sonra yemek ikram edildi.
Kızılay'dan Düzenli Kan Bağışlayanlara Madalya 1
1 / 11
Kızılay'dan Düzenli Kan Bağışlayanlara Madalya 2
2 / 11
Kızılay'dan Düzenli Kan Bağışlayanlara Madalya 3
3 / 11
Kızılay'dan Düzenli Kan Bağışlayanlara Madalya 4
4 / 11
Kızılay'dan Düzenli Kan Bağışlayanlara Madalya 5
5 / 11
Kızılay'dan Düzenli Kan Bağışlayanlara Madalya 6
6 / 11
Kızılay'dan Düzenli Kan Bağışlayanlara Madalya 7
7 / 11
Kızılay'dan Düzenli Kan Bağışlayanlara Madalya 8
8 / 11
Kızılay'dan Düzenli Kan Bağışlayanlara Madalya 9
9 / 11
Kızılay'dan Düzenli Kan Bağışlayanlara Madalya 10
10 / 11
Kızılay'dan Düzenli Kan Bağışlayanlara Madalya 11
11 / 11
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *