Kulaksız: Paralel taşlar yeni Türkiye’nin yolundan temizlenecek

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Hasan Kulaksız, paralel yapı ve dış politika ile ilgili açıklama yaptı.

Kulaksız: Paralel taşlar yeni Türkiye’nin yolundan temizlenecek
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Hasan Kulaksız, paralel yapı ve dış politika ile ilgili açıklama yaptı.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adaylığı sürecinde yaptığı standardın üstündeki çalışmalar ile dikkat çeken ve AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan mülakat sonrasında da Gümüşhane Merkez ve ilçelerinde çalışmalarına devam eden Kulaksız yaptığı çeşitli ziyaretlerden sonra bir açıklama yayınladı.

Açıklamasında paralel yapının kendi kurduğu illegal yapının ikbali için güzel ülkemizin istikbalini riske atmaya kalkıştığını ifade eden Kulaksız, “Bu illegal yapı; ülkemiz AK Parti Hükümetleriyle 2023’te altın çağını yaşamaya doğru emin adımlarla ilerlerken bu gidişe dur demek isteyen şer odaklarının aleti olmaktan kaçınmamış, onlarla işbirliği yapmıştır. Tabanda Allah rızası için ve İslamiyet için koşturan masum vatandaşlarımızın duygularını istismar ederek Pensilvanya’dan aldıkları emirler doğrultusunda milletin iradesine sahte algı operasyonları yapmış, kendi ellerinde bulundurdukları basın ve yayın organlarında yaptıkları karalamalar ile bu operasyonları desteklemeye çalışmışlardır. Fakat herkesin bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı vardır. Vatanı ve Milletine böyle kumpas kuranların hesabını Yüce Allah boşa çıkarmıştır. Önce Allah'ın yardımı ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve feraseti sayesinde bütün komplolar boşa çıkmış ve devletimizin içinde yerleşmiş olan illegal yapının tamamına yakını lağvedilmiştir. Bugün de Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu ve AK Hükümetimiz sayesinde bu komplocu paralel yapı ile olan mücadele daha da etkin bir hale gelmiştir. Kısa bir süre içerisinde de bu yapının devletimizden tamamen temizleneceğine inanıyorum.” dedi.

“DIŞ POLİTİKA KONUSUNDA BAŞBAKANIMIZIN BİLGİSİ VE TECRÜBESİ EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ”

Türkiye’nin uygulamış olduğu dış politika hakkında da görüşlerini belirten Kulaksız, “Her şeyden önce bu konunun hem akademik hem de bürokratik anlamda uygulayıcısı olan bir Başbakanımız var hamdolsun. Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu Dünya’nın dış politika konusunda görüşlerine başvurduğu bir liderdir. Bu anlamda ben başarılı bir dış politika sürecinin ilerlediğini düşünüyorum. Çünkü ülkemiz ilk kez uzun dönemli politikalar geliştirmeye başladı. Bunun bir sonucu olarak, özellikle İslam Dünyası'nda sevilen, itibar edilen ve büyük bir merakla takip edilen bir ülke haline geldik. Ortadoğu ve Avrupa'da lider bir ülke olma yolunda çok önemli bir mesafe katettik." diye konuştu.

“ŞERLİ GÖRÜNEN İŞLER HAYIRLA SONUÇLANACAKTIR”

Bazı şeylerin akşamdan sabaha olmadığını ve her şeyin zamanını beklediğini ifade eden Kulaksız, “İnsanoğlunun doğumuna bile bakın, bu böyledir. Emeklemeden yürünemiyor. Küçük adımlar atmadan büyük adımlar atılamıyor. Güzel bir söz vardır ki; “Karanlığın en yoğun olduğu an aydınlığın en yakın olduğu andır” denir. İşte şu anda hava puslu gibi görülebilir. Ancak ülkemiz öyle bir noktada ki, hiçbir devlet bizden vazgeçemiyor ve bize rağmen politika üretemiyor. Mutlaka Türkiye’yi denklemin içerisinde tutmaya çalışıyorlar. Bu anlamda 2023 hedeflerimizi tutturduğumuzda ve ülkemiz biraz daha güçlenince inanıyorum ki, bu coğrafyanın refah ve huzuru için ülkemiz daha da önemli bir rol oynayacaktır. Ancak, sonuçta herkes bir hesap içerisinde ve kimse Türkiye’nin güçlenmesini istemiyor. Bunlar da zamanla aşılacak ve bizim için bu şerli görünen işler, hayırla sonuçlanacaktır inşallah. Bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın bilgisinin ve deneyimlerinin ülkemiz için büyük avantaj olduğunu inancındayım” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER