Mahalli Çevre Kurulu Toplandı

Gümüşhane Mahalli Çevre Kurulu Toplantısı, Vali Yardımcısı Şenol Turan başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem ile kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri katıldı.

Mahalli Çevre Kurulu Toplandı
Gümüşhane Mahalli Çevre Kurulu Toplantısı, Vali Yardımcısı Şenol Turan başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.  Toplantıya,  Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem ile kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Karayolları Genel Müdürlüğünün Gümüşhane’de yapımına devam ettiği Çevre yolu çalışmalarının bir an önce tamamlanarak yolun hizmete açılabilmesi amacıyla, akşam ve gece saatlerinde de, “Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliği” ile belirtilen sınırlamalara uyulması kaydıyla, çalışma yapılabilmesi için gerekli izinlerin verilmesi talebi görüşüldü.

Toplantıda, “Gümüşhane Çevre Yolu” inşaat faaliyetlerine, Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü’nün yazılı talebine istinaden, projede kamu yararı bulunması nedeniyle, ilgili yönetmelikte belirtilen sınırlamalara uymak kaydıyla, gündüz zaman dilimindeki faaliyete ek olarak T2 Tüneli, T2 Tüneli Bayburt-Erzincan çıkışında yer alan viyadük ve kavşak ile T3 Tüneli Bayburt-Erzincan çıkışında yer alan viyadükte saat 19:00-23:00 arasında, inşaat faaliyetinin diğer kısımlarında da saat 19:00-07:00 arasında çalışma izni verilmesine oy birliğiyle karar verildi.
Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 19:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER