MHP ve Ülkü Ocakları mensupları Gümüşhane’de gönüllü askerlik başvurusu yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane teşkilatı ve Ülkü Ocakları mensupları Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’deki terör hedeflerine yönelik düzenlenen ‘Zeytin Dalı’ harekatına gönüllü katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane teşkilatı ve Ülkü Ocakları mensupları Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’deki terör hedeflerine yönelik düzenlenen ‘Zeytin Dalı’ harekatına gönüllü katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi.

MHP İl Başkanı Nadim Aydın, beraberinde partililer ve Ülkü Ocakları mensuplarıyla kent merkezindeki Askerlik Şubesi Başkanlığına gelerek Afrin’de yürütülen ‘Zeytin Dalı’ operasyonunu kayıtsız ve şartsız desteklediklerini belirterek, gönüllü olarak Afrin’e gitmek için dilekçe verdi.

Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Nadim Aydın, gönüllü olarak operasyonlara katılıp devletin varlığı ve bütünlüğü için mücadele eden güvenlik güçlerine moral vermek ve yardımcı olmak için gönüllü olarak bölgeye gitmek için dilekçe verdiklerini hatırlattı.

“Siyasi parti olarak bizim tek gayemiz ve var oluş, kuruluş gayemiz devlet ebet müddettir”

Allah’tan vatan, millet, din, devlet, ezan, bayrak uğrunda savaşarak şehit olmayı, o kutsal makama ulaşmayı nasip etmesini dileyen Aydın, “Siyasi parti olarak bizim tek gayemiz ve var oluş, kuruluş gayemiz devlet ebet müddettir. Devlet yoksa partinin var olmasının hiçbir anlamı yoktur. Ülkücü hareket olarak 1980 öncesi verdiğimiz onurlu ve şerefli mücadelenin ne anlama geldiğini dün anlamayanlar bugün anlamaya başladılar. Çok şükür o günlerde Türk düşmanı olan Amerika’nın gayri-meşru çocukları karşısında vatanımız adına verdiğimiz mücadelede 5 bin abimizi ve kardeşimizi şehit verdik” dedi.

“Ülkücü hareket devletin ve hükümetin yanında”

Ülkücü hareket olarak devletin ve hükümetin yanında olduklarını ifade eden Aydın, “Zeytin dalı operasyonunda mücadele eden kardeşlerimize maddi olarak göndereceğiniz çok bir şeyimiz yoktur belki ama kardeşlerimiz rahat olsun. Görev verildiği an güvenlik güçlerimiz ve devlet için onlara siper olacak, hiç gözünü kırpmadan onlara sıkılacak kurşunun önüne atlayacak milyonlarca ülkücü var ve her an hazır kıta bekliyor. Bu ülke İslam’ın son kalesidir ve bu kale nizami alem, ilahi kelimetullah, turan ve kızıl elma ülküsünü gerçekleştirmeden düşmeyecektir. Bu kaleyi düşürmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Türk milleti merak etmesin. Bizde doğduğunda vatana kurban olsun diye kınası yapılanların sayısını kimse bilemez, kimse hesap edemez Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da edemedikleri gibi. Çünkü biz annemizin duasıyla gelip imamın selasıyla gidecek kadar inanmış ülkücüleriz” diye konuştu.

“Kızıl elmayı hedef gören ve bu hedefe yürüyen siyasilere ordumuza, güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum”

“Türk milleti olarak savaşı sevmeyiz ama savaşa başlarsak cehennemde şeytani esir alırız” ifadelerini kullanan Aydın, “Bu operasyonda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bölgedeki güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum. Allah her türlü kazadan, beladan, afetten korusun, yolunuz açık gazanız mübarek olsun diyoruz. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in Bedir’de, Uhud’da ki amacı neyse, Fatih’in İstanbul’un fethindeki gayesi neyse, Çanakkale’de Mustafa Kemal’in hedefi neyse bugün de ordumuzun hedefi o dur. Kızıl elmayı hedef gören ve bu hedefe yürüyen siyasilere ordumuza, güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER