Milletvekili Aydın Ailesiyle Birlikte Gümüşhane'de

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, eşi Prof. Dr. Sevim Aydın ve önceki gün Çankaya İlçe Gençlik Kolları yönetimine seçilen kızı Eylül ve oğlu Kemal Yiğit Aydın'la birlikte Gümüşhane çıkarması yaptı.

Milletvekili Aydın Ailesiyle Birlikte Gümüşhane'de
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, eşi Prof. Dr. Sevim Aydın ve önceki gün Çankaya İlçe Gençlik Kolları yönetimine seçilen kızı Eylül ve oğlu Kemal Yiğit Aydın'la birlikte Gümüşhane çıkarması yaptı.

İlk olarak Kadın Kolları ile toplantı yapan Milletvekili Aydın'a AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, Kadın Kolları İl Başkanı Şükriye Karabulut Orhan'ın yanı sıra, Gümüşhane kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, İl Yönetiminde ve Merkez ilçe yönetim kurulundaki kadın üyelerimiz ve AK sevdalı Gümüşhaneli kadınlar da yer aldı.

Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda Milletvekili Aydın'ın eşi Sevim Aydın'la uzun uzun sohbet eden kadın kolları üyeleri, “Sevim hocamızın toplantıya katılacağını duyunca buraya memnuniyetle geldik. Kendisinin yakın ilgi ve alakasına çok teşekkür ediyoruz. Her seçim döneminde mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşarak bizimle birlikte oldu, ilgisini, bilgi ve tecrübesini AK siyaset için harcadı. Kendisine sevgilerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandılar.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın da şunları söyledi: “AK Dava bir kardeşlik davasıdır. Yüce rabbimin izniyle 2015 seçimlerine birlik, beraberlik ve kardeşlik hukuku içerisinde gireceğiz. Sayın Başbakanımıza bir söz vermiştik. Bunu yerine getireceğiz. Gümüşhane’miz Allah'ın izniyle 2015 seçimlerinde Türkiye'de AK davaya en çok oy veren ilk üç şehrinden biri olacaktır. Bu sözümüzü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kanıtladık. Cumhurbaşkanımıza en çok oyu veren üçüncü il olduk. Bu başarımızı 2015 genel seçimlerinde de sergilemeye kararlıyız. Amacımız yüzde 70'in üzerinde bir oy almak ve Türkiye'nin 2023 ve 2071 vizyonuna en önemli katkıyı sağlamaktır. İnşallah Haziran seçimlerindeki başarımızla birlikte yeni anayasa ve başkanlık sisteminin kapısı da aralanacaktır.”

Kadın Kolları Başkanı Şükrüye Karabulut Orhan da konuşmasında "Kadın kolları olarak birlik içinde 2015 seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve sayın Başbakanımıza en büyük desteği Gümüşhaneli kadınların çalışması ile vereceğiz inşallah" dedi. İl başkanı Hakkı Gündüz konuşmasında "birlik beraberlik ve kardeşlik içinde çalışıp inşallah sayın başbakanımıza söz verdiğimiz %70 in üzerinde oy alarak derece yapacağız" ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından Aydın ailesi, Merkez ilçe başkanı Ömer Zor'un hasta olan babasını evde ziyaret edip doktorluk hizmeti vermeye uğradı ve akabinde Torul Kadın Kolları başkanı Tuğba Çubukçu'nun yeni açtığı işyerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Aydın daha sonra sömestri tatilini çocukları ile beraber Gümüşhane'de geçirmenin huzuru ile grup toplantısına katılmak üzere Ankara'ya hareket etti.
Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER