Milletvekili Aydın, ATV’ye konuştu

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) tarafından düzenlenen Gümüşhane Tanıtım Günlerinin ikinci gününde stantları tek tek gezdi.

Milletvekili Aydın, ATV’ye konuştu
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın,  Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) tarafından düzenlenen Gümüşhane Tanıtım Günlerinin ikinci gününde stantları tek tek gezdi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programda girdiği her stantta Gümüşhaneli hemşehrilerinin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Milletvekili Aydın, akşam geç saatlere kadar Gümüşhane tanıtım günlerinde hemşehrileriyle bir araya geldi. Aydın, ATV'nin daveti üzerine bir de özel röportaj vererek, Gümüşhane'nin tarihi güzelliklerini, dokusunu, yöresel lezzetlerini anlattı.

Buradaki programını tamamlayan Aydın, GİAD tarafından Gazi Üniversitesi yerleşkesinde düzenlenen programa eşi Prof.Dr. Sevim Aydın ve oğlu Yiğit Aydın'la birlikte katıldı.

Yoğun programının hız kesmeden devam edeceğini kaydeden Milletvekili Aydın, AK Parti Genel Merkezi tarafından Erzincan Komisyon Başkanlığı görevi nedeniyle Cumartesi akşamı Erzincan'a hareket edecek.
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 23:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER