Milletvekili Aydın, Belediye Meclis Toplantısı’na katıldı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Gümüşhane Belediyesi’nin devam eden Mayıs ayı toplantısına katıldı.

Milletvekili Aydın, Belediye Meclis Toplantısı’na katıldı
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Gümüşhane Belediyesi’nin devam eden Mayıs ayı toplantısına katıldı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen’in başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya katılan Aydın, burada yaptığı konuşmada, seçilmiş insanların toplumun en önemli görevini ifa ettiğini belirtti.

Aydın, Belediye Başkanı Çimen’in ve meclis üyelerinin önceliklerinin Gümüşhane’ye hizmet etmek olduğunu kaydederek, “Çünkü seçilmiş insanlar, bir kitleyi temsilen seçildikleri görevde bulunmaktadırlar. Burada herkesin arkasında kendi yüreğinin sevgisiyle beraber buraya taşıdığı bir kitle var. Belediye meclislerinin ve buna benzer meclislerin seçilene kadar siyasi bir kimlikle olması gerekli olduğuna ve seçildikten sonrada tek siyasal kimliğinin millet olması gerekli olduğunu düşünen bir kişiyim. Milletvekilliği görevimi de bu düşünce ile yerine getirmeye çalışıyorum. Şimdi de 7 Haziran’a kadar siyasal bir duruşla hareket edip, 7 Haziran’dan sonrada tüm Gümüşhane’nin milletvekili olarak hizmet etmeye çalışıyorum 8 yıldır da gayretim bu oldu. Belediye’nin de böyle hizmetler ettiğini düşünüyorum ve böyle olmasını da arzu ediyorum. Burada artık Belediye Başkanımızın ve meclis üyelerimizin birinci özdesi Gümüşhane’ye ve Gümüşhaneliye hizmet etmektir. Sizlerin yaptığı görevlisin en önemlisi bugün verdiğinin kararlar bugünün kararı gibi olsa da aslında o şehirlerin 100 yıllık kararlarını veriyorsunuz. O medeniyetlerin bin yıllık kararlarını veriyorsunuz. O coğrafyada yaşayacak olan insanların binlerce yıllık geleceğini ipotek altına alıyorsunuz. Buradaki tüm kardeşlerimin bu sorumluluk içerisinde olduğunu biliyoruz.  Buradaki tüm arkadaşlarımızın özdesinin Gümüşhane’ye hizmet etmek ve Gümüşhane’nin geleceğini iyi düşünmek olduğunu düşünüyorum” dedi.

Gümüşhane’yi etkileyecek her türlü olumlu kararda üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu kaydeden Aydın, “Gümüşhane’yi pozitif anlamda etkileyecek, Gümüşhane insanının daha yüksek kaliteli bir şehirde yaşayacağı kararınızda ben siyasal riski üzerime alırım. Çünkü siyaseti hizmet için yapıyorum. O doğrultuda Gümüşhane’nin geleceği için her türlü kararınıza destek vereceğimi bilmenizi isterim” diye konuştu.

Belediye Başkanı Çimen de, Aydın’ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Sayın Vekilimize vermiş olduğu bilgiler ve konuşmasından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Aydın’ın Meclis’ten ayrılmasının ardından Belediye Meclisi’nin gündeminde olan Kent Konseyi kararları görüşüldü.
Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER